23 December!

Helt sjukt att det är julafton imorgon.. känns verkligen inte som det!
Idag har jag iaf fullspäckad dag, ska handla klart julklappar, packa, städa, träffa kompisar och så ska jag försöka klämma in att träna! får se hur det går. känner att jag måste ner men har ingen energi till det eftersom jag har så mycket annat som ska hinnas med! och så orkar jag inte stressa!
Nu ska jag iaf fixa in lite ny musik till mobilen så att det inte blir tråkigt på tåget ner till älsklingen! Helt sjukt att det bara är 2 dagar tills jag får se honom igen! Saknar min älskade kille jätte mycket.. även om det bara gått knappt en vecka! men det är tillåtet!
Imorgon så är det ju då julafton och våran tradition är att åka ner till Varberg och fira med kusinerna, så imorgon förmiddag bär vi iväg i våran lilla bil fullpackad med julklappar och mat! Så är vi där hela dagen, och sen ska vi hem och då ska jag bara vara hemma med mamsen och ta det lungt, ska upp tidigt på söndag och åka tåg, så ska försöka att sova tidigt så att jag kan sova lite på tåget och så att jag är pigg när jag kommer fram till Nybro!!:)
helt sjukt mycket snö förra året innan jul.. här är jag och syrran som kastade runt varandra i snön.. tråkigt att det kanske inte blir så iår! :/

22 December!

bara två dagar kvar till julafton och det är INGEN julkänsla överhuvudtaget... har liksom regnat inatt, så den lilla snön vi endå hade är borta..
Har iaf haft en sleepover hos Sandra, så sitter hos Sandra och ska snart springa iväg till Sportlife och sola och fixa iordning oss,, sen ska vi in till stan och handla lite mer mat för att seda möta upp Johanna & Hanna och bege oss till Malin där vi ska ha julmiddag med massa julmat! MUMS
Igår så gjorde jag inte så mycket, åkte till stan och mötte Sandra, Hanna och Hillevi och kollade julklappar, åkte sedan till syrran och Jonas och gav henne en julklapp och jag fick min!
Och smink är aldrig överskattat för mig ;)
Åkte sedan till Sandra och käka och gick sedan en långpromenad med Foxie (hunden) och kom sedan in och gjorde kaffe och gick upp och kollade på Knocked up. dock så kollade vi inte klart, andra gången jag inte kollar klart på den.. men iaf vi vart så trötta så vi gick och la oss istället och vi somnade som två grisar!

har iaf packat iordning mina grejer, väntar bara på att Sandra ska bli klar så ska vi gå till sportlife! behöver jobba lite på brännan till  nyår!
och så har jag panik över vad jag ska ha på mig på nyår också.. hittar ingenting hemma så vet inte riktigt hur jag ska klara av detta..
jaja! KÖÖSSS


19 December!

5 dagar kvar till julafton!
Tiden bara springer förbi.. vad har jag gjort idag? klockan är nio och det känns som att klockan bara är typ 6. har knappt hunnit med någonting alls idag.. dock så har jag faktiskt varit i skolan & stan.. men endå!
tråkigt att man inte ens vet vad man gör om dagarna?... hm.. Iaf jag är klar med julshoppandet.. NÄSTAN! har bara en julklapp kvar, men det ska jag fixa på onsdag eller torsdag! Har iaf inte bråttom med det och det känns skönt.
Idag gick jag i stan med tjejerna och bara hittade saker till mig själv istället, hihi.. Längtar tills jag får mina pengar!
Längtar också efter min älskade Kim! inte långt kvar tills jag får träffa honom igen! :) och det är helt underbart!
Nu hade jag tänkt att lägga mig i sängen igen och kolla på film eller något, är iaf sjukt trött och imorgon är det skolavslutning. Hade några tankar på att åka till gymmet imorgon på morgonen innan, men känner att det inte är värt det! åker efter avslutningen istället.. haha.. så får jag den skönhetssömn jag behöver!
ska kanske springa ner och hämta några lussebullar och lite mjölk och sen kolla på film..... hmm. vi får väl se?
Tycker det är tråkigt att vi inte har fått någon snö alls i Göteborg.. vad ska man nu göra mellan jul och nyår? eller innan skolan börjar.. det är ju då man ska vara ute och springa och leka i snön och sedan komma in med röda kinder och sätta sig i värmen med lite varm choklad.. satan vilket tråkigt slut på detta året.. även ifall jag inte älskar snö, så är det endå någonting som hör till.. haha jaja, ska sluta tjöta om snön! ha en trevlig kväll! :)

18 December

BARA 6 dagar kvar till julafton.. eller är det bara? känns konstigt att det är mindre än en vecka kvar.. vi har inte ens någon snö i Göteborg. känns riktigt tråkigt!
Iaf, i helgen var min älskade Kim här, och fredagen började med skolan och sedan stan med kära Sandra! Mötte Malin sen efter jobbet och satte oss på ett café inne i stan! Hämtade Kim vid 8 & sen kom Hanna & Niklas med! satt och drack kaffe tills det stängde och åkte sedan hem till Sandra och drack ännu mer kaffe och spelade kort! en riktigt lyckad fredags kväll med mina älskade vänner & pojke!
Igår så åkte vi till stan och gjorde lite ärenden! Sen åkte vi till Frölunda och mötte resten av gänget, så åkte vi skridskor. SJÄLVKLART så gick våran termos sönder med varm choklad i, så mina skridskor och resten av allt som låg i blev ju blött.. men kunde åka med skridskorna endå! men det var ju bara att slänga termosen.. haha. min vanliga otur! sen åkte vi till mölndal och mötte pappa och Annlie och käkade på Kina Resturange, jätte mysigt!
vi var hemma runt halv 8 igen och la oss direkt i sängen, båda var helt knöööökmätta så det var ju bara att lägga sig och försöka smälta det! Dock så somnade vi inte så mycket senare än 9.. :$ men det var skönt!
idag vaknade jag tidigt och dagen har inte bestått utav så mycket heller! ska fortsätta med mina julklappar & kort så att dom blir klara innan jul! kan ju vara en fördel.. hihi
lämnade iaf av Kim förut och det var så tråkigt.. men känns skönt att veta att jag åker till honom om en vecka igen, att det inte är så långt kvar tills jag får se honom! och då bli det att spendera två veckor nere hos honom & familjen Underbar! :)
Jaja, nu ska jag iaf fixa naglarna och återgå till Harry Potter & julklapparna!
bjussar på lite nya bilder på mig själv! ;)

RSS 2.0