27 December!

Hej!! & God jul och gott nytt år!
Nu sitter jag hemma hos Erik och spelar Sims2, medans han sitter vid sin nya dataskääärm och spelar.. Tänkte att jag skulle ta en paus nu, och kanske, men bara kanske gå och krama Erik!

jaja.. Jag ligger iaf i min nya mysdress och är sjuk. så ligger i Eriks säng och myser med laptopen som värmer mina ben!
Vi kom hem för typ en timme sen. Vi åkte till Kungälv förut och kollade lite, sen till Bäckebol till Mediamarkt..

Köpte iaf Serum till ögonfransarna som jag hade tänkt att testa! så kommer att lägga upp bilder på resultatet så småningom!



Får  väl se om jag och Erik går och gör mat nu, vi är hungriga!!!

Gott nytt åååår! :)

Btw, jag och Erik har ett år imorgon :)

23 December!

Imorgon är det JULAFTON!!!!! bara jag som längtat som tusan??

igår kväll slog jag in dem flesta presenterna och skrev brev och lite så, pysslade lite. Pimpade också min mobil, hade ganska tråkigt.. Sen efter 1, 5 h så var det klart och då hade jag jätte ont i ryggen..
somnade iaf runt 12, och då var jag jätte trött!! så nu är jag utvilad och pigg. har redan varit i kållered med Mamma och Lelle, har varit på apoteket och sen handlat lite godis som jag ska ha nu när jag är ensam över helgen. Eller ja, idag iaf. Har iaf mina gosiga snutte katter hemma som jag ska gosa med heeela kvällen!  Kanske min Erik kommer förbi, får väl se :)
annars så ska jag väl bara träffa Johannisen och mysa!!!

Jag är fortfarande lite sur över att inte PC-Studio inte funkar, få väl testa idag om det går bättre nu.. Sen är jag också lite irreterad över att jag har glömt av mitt lösenord till Skype.. Jag som hade velat prata med någon, haha. Så jag får väl lura lite med det!
Så när Mamma och Lelle åker så ska jag sätta mig på cykeln en timme eller nåt och trampa, sen ska jag ta en riktig tjej-kväll bara för mig själv!! :)

Hööörs sen!! :D

MINA GOSSISAR <3

 


Jag för 2 årsen :)


Jag och Syrran brottades lite i snön ;)


22 december

det är bara 2 dagar kvar till julafton, och det är sjukt hur fort tiden har gått!!
inte bara hur man missar att Hösten ens varit här, utan att jag och Erik har varit tillsammans snart i 1 år!

Det är riktigt mysigt med all snö som har fallit på backen, synd att man inte kan gå utan att oroa sig för att ramla, men det tillhör väl..? ;) sen så kan man inte precis gå ut och springa för att oroa sig över att bryta benen, så det skippar jag faktiskt, så det är lite tråkigt, för nu är det jul-uppehåll med Fotbollen, så det blir ingen träning på några veckor, så får dra arslet ner för trappan och sätta mig på cykeln nu när jag äntligen har tid och ork! har inte precis orkat att sätta mig på cykeln när jag kommit hem från skolan, då har jag typ bara gått och lagt mig..

jag kan väl börja med hur mitt stressiga lov har att bjuda på.

igår på morgonen så åkte jag och älsklingen till Kungsbacka till skolan och kollade på avslutningen klockan 9 med alla 1:or, så efter det köpte vi Subway och åkte hem. så la vi oss i soffan och somnade till. så ringde Eriks kompis och väckte oss, vi skulle nämligen möta 2 av Eriks kompisar i stan och Johannisen skulle med.. dock så skulle vi träffas i stan vid 2, men blev klockan 3 istället, för alla tågen hem från kungsbacka var jätte försenade så johanna kom lite senare, så vi hämtade upp henne och så åkte vi till stan och mötte upp Andreas och Samuel :)
då skildes vi åt. jag och johannisen sprang runt i dem flesta affärerna och letade julklappar, men såklart kom jag inte tom hänt, utan jag köpte såklart till mig själv, hade jag inte gjort det så hade det inte vart likt mig ;) hehe..

efter några timmar på stan så var vi trötta och skulle åka hem, och när vi väl skulle ut ut p-huset så stog vi i kö i typ en halv timme-40 minuter, för att maskinerna typ inte funderade, och det var så otroligt störande..!
när jag väl kom hem så slog jag in presenterna, käkade mat och packade, sen gick jag direkt till Johannisen och myste. Och där satt hon och spelade gitarr, så lyssnade på henne och sen kollade vi på tv.. såklart så somnade jag runt 12, men johanna väckte mig genom att prata med sig själv, så typ började skratta lite för mig själv. så vi gick och la oss..

Idag så gick vi upp vid 8, för vi skulle på hennes lillebror Razmus avslutning på våran gamlegamla skola, så det var lite mysigt, DOCK så var jag sjukt trött.. så fikade vi och lite så.
sen gick vi och hämtade mina grejor så gick jag hem med det och fixade håret lite och sen åkte vi ner till IKEA, och gick där några timmar. När vi var trötta på att gå där så åkte vi till Lindome för att hämta Skrutten som jag ska ha under helgen.. Ska nämligen vara kattvakt hela helgen till min käraste katt och syrrans katt.. Så stannade vi och tjötade lite, sen åkte vi hem och jag med lilla Skrutten i väskan... min lilla chiuaua :)
så när jag kom hem så la jag mig i soffan och la mig med massa kläder på mig under en tjock filt, dock räckte inte riktigt det så jag skulle kolla vad som var fel så jag tog tempeln, så hade jag feber.. lite mindre kul.. men somnade iaf i soffan och vaknade 2 timmar senare och var lite bättre, då hade Mamma och Lelle redan kommit hem så jag ställde mig och lagade mat och myste med Mammi. Och nu några timmar senare sitter jag framför datorn och försöker få igång PC-Studio som ska vara till min Samsung, så att jag kan föra över grejer till datorn men det är helt cp, och jag förstår typ ingenting, så har dampat över lite på den.. hehe.. men nu funkar det nästan! :D

imorgon åker Mamma och Lelle så jag blir ensam hemma, och det ska bli skönt! FF !!!!! :D

nu ska jag tvätta bort sminket och försöka få den j**la skiten att funka! :)


min snutte <3

jag förr/förra vintern :)

RSS 2.0