24 juni- SOMMARLOOOv!

idag har det vart en riktigt härlig dag, tyvärr så vaknade jag vid typ 12 så ja, hehe..
åkte iväg med bt och la oss i bergsjön och sola i nåra timmar, med mycket skratt och många om och men så åkte vi hem till bt och lagade mat, och hade roligt!
nu sitter jag här hemma och är sjukt seg, ska sätta mig och spela sims2 snart, för det är typ det enda jag orkar göra, kanske tar en promenad, men får väl se :) fotboll ikväll och det får man ju inte missa! ;)



så ja, nu ska jag återgå till mig liv framför datorn :) pussen!

21 juni- SOMMARLOV!

och igår fick man pengar!
det första jag och älskling gjorde efter matchen som vi vann igår, var att köpa var sin kebabtallrik, och det var riktigt jävla värt! så himla gött..
men men, nu får man börja tänka på vad man stoppar i sig igen.... jobbigt att vara tjej

idag har jag iaf haft en underbar dag.. började med att jag fick sovmorron till halv 11, och tog det lungt, sen åkte jag in till stan och shoppade ett par skor som jag blev heelt kär i, i lördags när jag va och shoppade igen! så köpte mina underbaringar, och träffade lite människor, sa sedan hejdå till babesen som skulle till malmön!
tog tåget till kungsmässan med bt och shoppade ännu mer! vi tog en heldag där och umgicks och skrattade och hade riktigt kul, tycker jag!
så jag shoppade då;
mina kära skor
2 nagelack
ett linne
en väska
rött läppstift
ett halsband
sen vet jag inte, kommer inte på mer nu, hehe..
efter en heldag där drog vi till bt, och sen till mig och hämtade moppen och lämna allt, så drog vi och köpte lite myspys, så åkte vi och satte oss vid barnsjön och myste i solen! sen drog vi och träffa hennes pojkvän och sen donken, sen drog vi hem!
när jag väl kommit hem så gick jag upp på rummet och började packa, och då stog det en påse med 2 bhar i, då hade kära mamma vart och köpt bh till mig som inte hittat nån när jag var iväg. så himla gulligt!

nu börjar klockan bli mycket och jag ska upp hyffsat tidigt imorron, och iväg till stranden med bt, så ska gå och lägga mig nu!

godnatt <3

bt och jag vid sjön,<3 babe!


17 Juni- sommarlov!

idag är det riktigt härligt väder här i lilla surte!
själv så ligger jag ute på älsklings balkong och solar med hunden, för idag är jag hundvakt tills älskling kommer hem från jobbet! och det är till typ runt 4.
och ikväll ska jag träna, så det blir en riktigt chill dag idag. har legat ute och solat nästan hela förmiddagen, och degt har vart underbart! hoppas bara att jag inte brinner mig för mycket. brände mig lite igår när jag och bästavän var och bada, fast vi bada inte utan sola istället, haha, som det brukar bli för mig! jag har blivit en riktigt badkruka!

nu ska jag snart ut och gå med hunden igen, och låta tiden gå tills erik kommer hem!

pusss


SOMMARLOV! 14 juni

är det inte härligt med sommarlov?
det tycker jag iaf! har haft sommarlov i en vecka nu och det är verkligen hur skönt som helst!
gick ut nian, och det är så j*vla härligt att gå ut grundskolan, för nu är det jobbiga över och lämnar det roliga framför mig!
längtar verkligen till gymnasiumet, och jag hoppas verkligen att jag kommer in, för det hade vart hur roligt som helst, eftersom jag ÄLSKAR att sminka och pyssla om och lite så!

iaf, slutade nian i tisdags, den sjunde.. och det var riktigt härligt att äntligen få sluta i den skit skolan, även ifall åren har vart ganska bra så blev slutet en katastrof mellan mig och en nära vän, så det är skönt att det är slut. och äntligen få slippa dom tidiga morgorna, och lärare som ringde hem så fort man är 5 minuter sen, eller när man inte orkar gå eller vad som helst. inget jagande längre, och det är så skönt att få andas ut, att äntligen få den tid man behöver, att få göra vad man vill på dagarna och inte tvingas gå till skolan för att det är lag på det!

äntligen kan jag göra det jag vill, det som får mig att vara glad.

nu kommer dagarna gå som jag vill, och helst inte sova bort hela dagen, för det finns så mycket annat man kan göra. vara med sina underbara vänner, som jag inte vart så underbar imot, men det ska ändras, nu har jag energi att vara mig själv, att umgås med mina vänner och för det bästa att jag orkar.
jag älskar mina vänner mest av allt, det får ni inte glömma, för ni vet vilka ni är!


så ville bara uppdatera hur mitt liv är, jag känner mig stark igen.
men jag vill iväääg, jag vill sticka ifrån göteborg, komma bort, träffa nya människor, ha min pojkvän nära mig MED mina vänner, jag vill kunna göra det jag drömt om.

i feel strong


9a ni var bäst, och nu är det föralltid ett minne

/ peace


RSS 2.0