24 juni! Midsommar!

att tiden har gått så jävla fort, det är fan redan midsommar! sommarlovet började ju nyss?!?!
ja iaf, mina planer för idag är att dra till brorsan & käka middag med syskonen & Veronica, kommer bli riktigt gött! sen direkt drar jag till Pungen & partaaaar!
har redan knäckt första cider'N här hemma i min ensamhet... Och kattens ensamhet då!
har precis gjort iordning mig iaf, så sitter här uppe i mitt rum klar & redo att gå! har lagt ner alkoholen & servetterna(?) också!
Nu är det bara klackarna som fattas och sen är jag redo att gååå!!!
uppdaterar nog med imorgon! för nu ska jag njuuuuta av livet!



bjussar på en bild, med sminket & håret klart!! :)

körde på en enkel sotning med brun & lite silver, och svart undertill :)

HA EN GRYM MIDSOMMAR!!!


22 juni!

nu är jag hemma, efter att inte varit hemma på flera dagar, typ veckor? har inte sovit hemma på typ 2-3 veckor?.. menmen, det känns helt okej nu.
jag har lärt mig att: mister man en så står tusen åter . och det är det som får mig att klara mig upp på dagen. så det ger mig styrka.. och såklart min familj som verkligen ställer upp!
och självklart mina vänner! ni är det bästa som finns!<3



men nu sitter jag och.. ja dunkar musik för att fylla tystnaden i mitt rum,. så tänkte att jag skulle sätta mig och blogga! tänkte att jag skulle bli bättre på det nu faktiskt!
tänkte städa snart också! ... packa upp och slänga all smuts i tvätten.. kanske starta tvättmaskinen också?? eller så skippar jag det och gör det imorgon... låter lite bättre!
imorgon ska jag iaf upp tidigt och dra till gymmet och träna röven av mig! får väl se om jag får med mig någon söt jävel! kanskeee fått med mig lilla bt också! känns bra :)

har faktiskt inte berättat att jag tränade spinning igår med Stella... Hennes pappa jobbar b.la som spinning-instruktör på ett gym.. och såklart, duktiga som vi är, åker vi med Jocke & Anna och tränar en HEL timme spinning! och mina ben var verkligen som spagetti när jag gick av den jävla cykeln, egentligen skulle vi cykla idag med, men vi kände att den värken vi har i rumpan & träningsvärken får vänta tills EFTER skagen resaaaan!!!!!!!! och vi åker på måndag och det känns så jävla gött!!!! :D


hit är det vi ska på måndag! Jag, Stella, Pappa & Annelie!

nej nu ska jag faktiskt sänka musiken lite och låta mamma sova, så ska jag börja packa upp, städa undan och kanske ladda ner någon film som jag kan mysa med mig själv med........ kanske katten också!!!

ha en trevlig Lill-Lördag!

bjuder på liter bilder sålänge!



















njuut!

xoxo

18 juni

det var ett tag sen jag uppdaterade nu men jag känner att jag behöver skriva av mig.

idag är en av dom dagarna som jag hade behövt dig som mest, det är en sånhär da som jag känner mg så jävla ensam & oviktig, trots att jag är med mna vänner.
det är en sånhär dag som jag saknar dig som mest, för det är nu jag verkigen känner att jag inte får det jag behöver.den kärlek som du gav mig. and it's killing me.
jag försöker ljuga för mig själv att jag inte saknar dig, att jag inte behöver dig. men nu kan jag inte ljuga mer, jag bhöver dig, så otroligt mycket. inte bara för att få den kärlek jag behöver utan för att jag älskar dig så otroligt mycket, så myket så att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
jag har knappt tänkt på dig det senste, men just idag har du varit i mtt huvud och bombat mig med minnen och med värme, och hopp om kärlek med dig. men jag vet att det inte kommer hända igen. och det suger.
jag vill inte hoppas på någonting som inte kommer att hända. jag vet att det inte komme att hända. och just nu vet jag inte vad jag ska göra.
du har det mycket bättre utan mig antagligen, du har inte en hört av dig till mig för at tvisa att du bryr dig om mig. jag blev förvånad att du svara på mitt sms om att jag blivit moster. men det räcker inte... jag vill ha dig som jag alltid haft dig innan. våran tid tillsammans var så underbar och nu bombas jag med dom minnerna.
jag hade bara velat ha dig här, hålla om mig och känna din värmhet. jag sakna det så jävla mycket.
trots att vårat förhållande var som det var så kan jag inte undvika att sakna det. för även ifall vi hade det dåligt de senaste så ser jag inte bara det dåliga, jag ser dom bra minnerna ifrån förra sommaren. och varenda sak jag gör påminner om dig. eller om oss.
jag vet att du inte vill ha ett förhållande med mig men jag kan inte sluta hoppas på oss. även ifall jag inte vill det. jag kommer alltid att älska dig. trots vad som händer.
det är svårt att gå här i surte utan en tanke på dig, ja är fortfarande nojig över att se dig när jag är ute och promenerar.  det får mig bara att sakna ditt underbara leénde ännu mer.
jävla kärlek säger jag bara, man blir bara sårad. oavsett om man gör fel eller inte. för allting är bara fel.

men nu ska jag väl försöka att sluta deppa, ska ut och sätta mig på balkongen och dricka lite te och försöka tänka igenom mitt liv med Stella, my soulmate! <3


RSS 2.0