6 Mars!

nu sitter jag äntligen ensam hemma med nystädat rum, saft och wallander! hur mysigt som helst!! I fredags efter skolan där vi sminkade Drag-Qeen sminkningar så åkte jag hem och lagade mat, tände lite ljus, köpte myspys till mig och Erik. Så under kvällen så tog vi det bara lugnt och jag somnade vid typ halv 11, haha.. pinsamt!
igår så åkte vi till ishallen där mitt gamla lag tävlade SM! och dem vann silver, vilket är grymt! :D
träffade så många gamla lagkamrater och det var så kul att se dem tävla igen, i Junior och inte Ungdom!

Efter prisutdelningen för Ungdom åkte jag och Erik och käka sen åkte vi direkt till Laserdome där vi mötte upp Smull, Eric, Benni, Sarah, Kevin och Coffe! Och eftersom det var första gången jag körde Laserdome så var jag hur nervös som helst och visste inte ens om jag ville gö det eller inte! men när jag väl satt inne i laserstråle rummet, innan man går in och tar på sig västar så chillade jag lite, mitt hår lös i UV-ljuset så jag skrattade mest åt att jag var så ful, men när vi väl kom in i rummet där vi skulle ta på oss västarna,som jag inte ens visste hur man gjorde så blev jag så otroligt nervös ingen.. menmen! jag sprang runt som en liten flicka efter Sarah typ, för hon visste iaf hur man gjorde, och det blev 3x20 minuter. haha och det var så himla kul, det blev bara roligare och roligare efter varje 20-minutare! jag kände mig som värsta militären när jag sprang runt och var tuff med mitt vapen! shiit vad stolt jag var!! :o
Dock så fick jag typ världens panik när jag sprang själv, men när jag väl var mitt uppe i att springa och skjuta så glömde jag av det, men jag hade alltid turen av att möta någon på vägen till ''pausen''.
& det var så roliga människor där, det var liksom inte bara svenskar utan också typ engelsk-män, tyskar. och det var en engelsk man som skratta så fort jag såg mig.. och han hade sånt roligt skratt så jag skrattade bara åt honom, hahahaha! Jaja, det var värt att åka med dit och fira Smull på sin 21-års dag!



när vi kom hem så gjorde vi inte mer än att käka och sen gå och lägga oss! somnade tidigt igår med :p dock så gick jag inte sova länge idag utan upp tidigt för att spela träningsmatch mot sävedalen! dock så förlorade vi med 1-0, men det var en mycket bättre match än den förra så jag var nöjd :) efter matchen fick jag skynda mig hem för att sedan åka ner till ishallen igen och kolla på när Juniorerna och Seniorerna skulle åka långprogram och sedan ha prisutdelning! satt där i 2 timmar och träffade några utav mina gamla lagkamrater som åker till Schweiz imorgon eller tisdag och tävlar VM!! jag är så stolt över mina vänner! :) så i helgen ska jag hålla tummarna för er!<3
när vi kom hem käkade vi lite och gick upp och tog en powernap, dock så skulle det bli en 20-minutare med det blev 1 och en halv timmare! haha.. jaja, vi var sega och så, så då fixade vi till min säng och bäddade om den, jag satte mig vid datorn och skrev mitt CV, så nu är mitt CV klart, bara personligt brev kvar! men det fixar jag nog i veckan! :)
men nu ska jag iaf fortsätta kolla på Wallander.. har väl tagit över en halv timme att skriva allt detta för att jag inte ska missa filmen. hahaha! jaja..

goodnight everybody!


Bild från Drag sminkningen i måndags! JAG! :D

RSS 2.0