26 Januari 2011

Idag hade du blivit 81 år! Och det är snart 2 årsen vi förlorade dig. Jag tänker på dig hela tiden. Du är så saknad av oss alla Gardhem-are! Vi älskar och saknar dig och du kommer alltid att finnas i våra hjärtan.

Jag förstå att mamma känner sig nere, jag skulle aldrig klara av att förlora min mamma, det var så jobbigt att förlora dig, du som var så stark! Du klarade allt.


Skolan går iaf helt okej. Jag har blivit så otroligt pigg nu det senaste, kanske inte på morgonen, men på dagen, jag har så mycket energi som jag inte vet ska ta vägen, Så nu när jag inte har fotbollsträningar vilket jag har 3 dagar i veckan, så drar jag på gymmet. Dock så ska jag ha 1 dag ledigt annars kommer jag ju att överanstränga mig!
Har iaf redan fått en liten bristning i benet som är riktigt irreterande, men det behövs bara lite massage och sen kan jag köra på igen!!! Tanken var att jag skulle ta lite linement och göra det nu ikväll, men jag orkar inte! jag är helt slut så jag ska bara kolla på Dum Dummare som precis börjat och mysa med mina popcorn i min tomma säng!

Imogon fyller älskade Hanna 18 år! :) <3



mysig bild från i somras ! <3



18 Januari!

Fy vad det suger att jag redan längtar till helgen! Helgen ska spenderas med mina älskade vänner, :)
Igår började jag min duktiga vecka/liv. Så igår efter skolan så åkte jag och Juanita till gymmet och drog ett pass+ solning. Sen var jag heeelt död när jag kom hem..
Ska dra till gymmet snart, slutar om 5 minuter. Åker direkt dit och solar och kör lite, sen ska jag hem och typ käka och sen ska jag ha fotbollsträning ikväll!
Så nu måste jag skynda mig så aatt jag hinner med tåget!



jag saknar allt vi hade


11 Januari!

idag är det tisdag. det känns lite segt, måste gå onsdag,torsdag och fredag och SEN är det helg. jag är redan helt slut. Hade första skoldagen igår, sov hos syrran i söndags så vi hade myskväll och därmed blev det ganska sent, låg och sprattalde hela natten.
Skolan igår var faktist ganska rolig, i stylisten har vi temat, 20-talet denna veckan så det är riktigt roligt :) igår så blev jag sminkad, och på fredag så ska jag sminka! efter det så hade vi gympa som skulle vara ett ''friskis och svettis'' pass, vilket inte var så himla jobbigt med honom.. men idag.. jag har träningsvärk, jag tror(och hoppas) på att det inte är det, för det var inte jobbigt... utan tror det var när jag ramlade ute!!!!!!
när jag var på väg hem, så var jag jätte trött på bussen och när jag skulle av så hann jag gå typ 3 meter och sen ramla jag för att det var så jävla halt, så jag var typ 5 cm ifrån att ramla rakt i hundbajs! som Erik sa: tur i oturen!

när jag kom hem hade jag så ont så jag gick och la mig i soffan och läste lite och sen somnade jag, det skulle bara bli 45 minuter, men sen blev det en timme och sen en och en halv timme. men det var skönt, efter det så blev jag mycket piggare!

gjorde dock inget speciellt mer efter det.. kollade på tv och tog det lugnt,gick och la mig i hyffsad tid, runt 11, men somnade runt 1, så drömde jag en massa skit, drömde om den nya Harry Potter filmen jag såg för nån vecka sen, haha... skumt!

 

Idag är jag iaf hemma från skolan, har feber, halsont, migrän och magont... det börjar dock bli bättre, har druckit massa J*vla te, och ätit lite frukost, så jag ska snart ta en frukt och sätta mig och spela The Sims.  Jag ska bara få Erik att sätta på sin cam så att jag får se hans nya frisyr, han har nämligen varit hos frissan, och han vägrar att visa mig :( dum pojkvän...

Här får du för att du inte visar mig :(  BIATCH!


wooho!

jag känner mig som en top-bloggare..... nästan 26 styckna som läser min blogg, börjar jag tjäna pengar då med eller? har ju lite kris med pengar vetu, hade suttit gött med lite extra pengar i månaden! ... hehe

och så kan jag ju skämma bort mig lite också? ska jag kanske operera mig?
hahaha nej då blir syrran galen, sen så är jag ju så j*vla söt så finns ju ingenting att ändra genom operationer, utan det klarar jag på egen hand :)

syrran har precis skrivit på sin blogg om hur operationer överdrivs nu för tiden. lite roligt, för det är ganska provicerande. menmen, av dem som läser hennes blogg blir det väl lite underhållande det med? kanske kommer hon ikapp mig,... hmm, jag får börja ta tag i bloggandet nu då! synd bara att jag inte har någonting att blogga om... jag får börja skaffa mig ett liv!

jaja, nu ska vi gå och nana efter en myskväll framför tvn och en cp-rolig film. hehe



besök syrrans blogg:
www.idamariaida.blogg.se

9 januari!

nu sitter jag hemma hos min älskade syster :) vi ska ha myskväll hemma hos henne i Lindome. under helgen har inte hänt så mycket, deppat, deppat och åter deppat. men nu känns allting mycket bättre, det är bättre med livet och det ska bli så skönt att skolan börjar imorgon så att man får träffa alla älskade vänner igen, och ha någonting att göra på dagarna. vilket är riktigt lättande!
dock inte lika lättande för älsklingen som också börjar skolan, med tenta :/ stackars mitt hjärta!

nu ska jag och syrran äta kallops som hon har lagat!

förresten, vi snackade nyss med brorsan på skype, som är i thailand. jävla unge!!!!!!

'

tittiade igenom gamla bilder på mig ígår, jag och erik. och så hittade jag denhär!

Highway man!

nu sitter jag här i min ensamhet i min mysdress, duntäcke och myser framför datorn och tvn<3
sitter och lyssnar sönder på Highway man-HOFFMAESTRO! bästa låten ever! just idag iaf :)
sitter iaf här och små fryser och äter clementiner, kakor och dricker vatten.. knarkar lite halstabletter emellanåt också!

på datorn spelar jag pyramiden som verkligen är skit kul, haha.. har fastnat för det nu. innan var det spindelharpan, men Erik fick mig att intressera mig för något annat.. ¨så har suttit med det hela kvällen typ.. Träningen förut blev inställd, och tankarna för mig att skaffa gymkort är föstörda!!!!!!
Har tagit en paus nu för att kolla på csi Miami!

PÖÖÖSSSSSSSSSSSS

 

 


6 Januari!

Den senaste veckan har inte varit den bästa.. Var så sjukt bakis i Lördags, och har inte riktigt repat mig efter det.. Har varit sjuk och mått dåligt hela veckan, känns som att jag fortfarande är bakis. och det är inte det roligaste.. Har varit ensam nu sen i Lördags och det känns konstigt.. Jag vill inte vara ensam.
Jag känner mig mer och mer tom.

Den senaste veckan har jag iaf inte gjort något speciellt, i måndags var jag, Johannisen och Lina på Felicias 18-års fest och partade! såklart så kan ingenting gå bra så fick åka vid 10 och var hemma vid 12.. Hatar dessa jävla bussar!

Och idag är det torsdag, och jag vill inte att skolan ska börja.. känns så hemskt. fast endå så underbart att få träffa allihopa! jag saknar mina vänner <3

What do you want from me?


jag saknar bara gmla tider, när man inte behövde oroa sig för hur man såg ut, eller vad man skulle ha på sig, om man var tjock eller såg tjock ut i dessa brallor. jag hatar att samhället ska påverka alla(mig) så jävla mycket. jag vill kunna vara liten då man inte behöver bry sig om att vara ensam, då hade man sina kompisar och behövde inte bry sig om en kille, eller hur livet kommer att börja. när det enda man brydde sig om var sina kompisar. och inte på kläder/ utseende. jag hatar att jag just ska bli så beroende på hur jag ser ut, jag vill inte se ut som alla andra, men jag vill inte heller må dåligt över att andra ser bättre ut än mig själv, att min egen pojkvän ska skämmas över mig. Eller mina egna vänner.




2011

2011! VÄLKOMMEN!

RSS 2.0