29 november!

Det är mindre än en månad till Julafton och det känns så sjuukt underbart..! inte just att det är kallt, utan att det är så mysigt med all julstämning överallt och kaoset med snön, det är också mysigt..
i lördags hade jag och Erik en mysig kväll, Eriks föräldrar hade gäster så vi hade en mysig kväll med glögg, pepparkakor, choklad och god mat!
igår så hade jag och Erik nämligen 11 månader så vi firade det mest genom att ligga hos honom och mysa!

det är så sjukt att det snart har gått ett år, med all snö och denna stämning får mig att tänka på första gången jag träffade Erik, min historia hur jag träffade honom är romantisk, haha.. inte riktigt hans historia. Vi träffades på ett väldigt speciellt udda ställe..
jaja, det har snart gått ett år, och jag älskar dig mer än något annat! du är underbar Erik, och det hoppas jag att du vet!




som sagt, har inte bloggat på ett tag och därför har jag inte berättat att jag & Erik och hans kompisar drog till Jönköping i torsdags. Vi drog alltså till DreamHack, för första och kanske sista gången i mitt liv, haha! Fattar egentligen inte varför jag åkte, det var verkligen inte likt mig, menmen! det var skoj,
vi åkte ju dit för att kolla på 2 ''band'' som spelade. DOM  VAR  GRYMMA!!
det var riktigt värt färden dit, och färden hem som blev väldigt sen.. Var hemma runt kvart över 3, och skulle upp vid 9 och jobba efter!  (praoade hela förra veckan)







här får ni lite udnerbara bilder ifrån DreamHack! och det var Håkan som tog bilderna!

14 november!

idag är det min underbara bästis födelsedag!!!
hoppas du får en super duper dag mitt hjärta<3

 

 

 

nu sitter jag inne på mitt rum och äter riskakor, och sjunger!

Fars dag är det idag också, var hos min papi igår och idag skickade jag ett gulligt sms till min käre far! :)

eftersom att idag så ska det vara avskedsmiddag för min bror som åker till Thailandet i 6 månader! så mamma och syskonen ska göra tre rätters middag ikväll och mysa och säga hej då till min bror som ska utforska världen lite! så jag väntar på att mamma och jag ska åka till Lindome , som vi gör ganska snart :)

egentligen var tanken att vi skulle dra ut och köra men det blir inte idag antar jag, hehe...

jaja nu ska jag fortsätta med mitt sjungande! :D

 

pössss


5 November

idag är det fredag och lovet har gått, det är nsätan slut och det känns förjävligt, det har vart så skönt att kunna sova så länge man bara orkar och är pigg och glad när man vaknat!
jaja, idag har jag inte gjort nåt speciellt, vaknade tidigt, redan kl,7 och var jätte rädd, så jag satte på tvn och somnade om, och då vaknade jag klockan halv 11, och då hade ''days of our lifes'' börjat så jag låg och titta på det och orkade inte gå ur sängen förräns klockan 12 och då tog jag lite frukost och sedan satte jag igång och börja locka mitt hår, och det tog väl lite mer än en timme. och nu är det klart, nästan iaf.
ska springa upp till min fajmoj och träffa mina kusiner och så bjuder fajmoj på mat, måste ha mat i magen om jag ska dra ut med alla! börjar ju tidigt så då är det bäst om jag käkar innan så att kvällen itne slutar illa ;)
jag sitter just nu och sjunger, Takida.

ringde och väckte lovisa efter en panik morgon. att inte få tag i den kvinnan är lätt. ringde iaf och väckte henne vid 2.
så vi drar väl till bt runt 5 halv 6, så får väl se om jag bloggar mer idag. inte speciellt för att jag bloggar mycket, men ibland så händer det! hehe..

såhär ser jag ut nu, när jag ska gå till min älskade fajmoj!



sen får jag skynda mig hem, sätta mig och sminka mig och byta om och sen sticker vi! :D

2 November

godmorron!
jag har lov men endå så vaknade jag klockan 9.00.. är ju inte speciellt roligt.
nu sitter jag iaf framför tvn och datorn och tittar på 'Days of our lifes' och det äger ;)
när det är slut så ska jag väl kanske, men bara kanske gå ut och springa eller iaf powerwalka! annars så ska jag väl sätta mig och plugga eftersom jag har IG i matte.. :/
Moa är här nu. hon kom hit i söndags medans jag var ute och körde med mami. igår så var vi i stan och kollade på buttrix, eller vi gick där inne ett tag.. över en timme. vi kunde verkligen inte bestämma vad vi skulle köpa haha.. så det blev att vi inte köpte nåt. eller jo. jag. men det var bara tur. jag hitta en töff grej av ren tur precis innan vi skulle gå, hehe.
jaja, men nu ska jag fortsätta kolla! pösss


RSS 2.0