7 februari 2012!

Idag är det tisdag och äntligen en ny vecka! känns helt underbart att det är bara några kämpiga dagar kvar och sen är det LOV! och då får jag äntligen träffa min underbara fästman! det har redan gått över en vecka sen sist jag träffade honom... iofs känns det som en evighet sen! menmen, ska bli skönt att få träffa min pärla på lördag iaf!
denna veckan kommer bli en VÄLDIGT kämpig vecka... ska berätta hur schemat är för mig:
Måndag:  börjar skolan 09.40 till 4, sen bort till aranäs för att titta på teatern som vi sminkar till!
Tisdag: sminka till två föreställningar kl 13 & 19. (Dock så kunde jag inte sminka den på kvällen!)
Onsdag: börjar skolan 8.30 med redovisning, sen promenera bort till aranäs för att sminka till första teatern och sen sminka den andra runt fem tiden för att bättra på osv!
Torsdag: börjar 8.30 och ä i skolan till runt 10-10.30 och sen trippa bort till aranäs IGEN och sminka för båda teatrarna!
Fredag: Först en teater vid kl 10 & sen vid 13. ska sminka till båda så måste vara där runt 8 !
så.. när man väl skriver ner och läser allting så ser det KAOS ut.. aja, det löser sig nog! :)
har tagit lite kort med kameran och mobilen så jag ska försöka ta lite mer bilder som jag sedan kan lägga ut här och på facebook så ni får se hur roligt vi har det i skolan!
Idag har jag iaf sminkat till en teater och sedan umgåtts med mamma & syster. har suttit och pluggat i cirka 2 timmar nu, på 2 svenska uppgifter som vi har denna veckan, har muntlig redovisning imorgon på en utav dom och en ska vara inlämnad skriftligt på söndag, så har lite tid på mig mer! hinner inte plugga mer på vardagarna typ..
på fredag måste jag umgås med mina älskade vänner eftersom jag åker på lödag morgon och är borta hela mitt sportlov.. så vill gosa lite med dom sista kvällen!
nu tänkte jag göra mig lite thé och kolla på Son´s of Anarchy, VÄRLDENS BÄSTA SERIE!! jag är helt käär i den! när man väl har börjat titta så kan man verkligen inte sluta titta.. så känner att nu är jag helt SLUT så jag förtjänar att lägga mig i sängen och njuta av världens bästa serie och ladda inför en lång dag imorgon!.. juste jag ska hinna duscha idag med.. haha! fan jag har så mycket att hinna med,.. tänkte ju att jag skulle börja packa lite idag med... hinner inte göra det imorgon eller torsdag.. haha, hur ska detta gå?
sov gott iaf! :)
xoxo

1 Februari 2012!!!!

Första februari, känns det inte härligt?
det har redan gått en månad på det nya året, vilket har varit helt okej! Jag har haft en underbar månad som förlovad iaf och det känner fortfarande helt underbart att bära ringen på mitt finger!

Idag är det onsdag och jag går lång dag idag. har företagsekonomi just nu och det är inte alls lika kul som att kolla på hemsidor på kläder, vilket jag också gör! ;)
Mitt schema varje vecka är skola, träna, äta sova! jag gör typ inget annat, förutom när jag åker till min älskade fästman!
och där var jag i helgen, Morfar hade 80-års kalas, där jag träffade 2 av mina mors bröder & deras barn, alltså mina kusiner. och det var så längesen jag träffade dom så det var riktigt kul!!

Annars har det inte hänt så mycket i mitt lilla svensson liv! jag lever livet som en tonåring borde och just nu mår jag riktigt bra! skolan går bättre än väntat, DOCK mycket att göra. mitt kärleksliv är bättre är NÅNSIN! familjen är också bra, eller ja iaf bättre än innan! DOCK så går det piss med att söka jobb och jag blir galen av att inte alls ha några pengar... känns så tråkigt att alla andra jobbar och kan hitta på saker medans jag sitter hemma med mitt studielån som jag ska kunna klara mig på :/ vilket just nu är det enda som stör mig just nu.
Det känns så jäkla gött att jag kommit igång med träning och nyttigare mat! räknar mina kalorier strikt just nu och några veckor framåt, men nu är jag verkligen taggad till att klara detta! Det kommer bli 1 kg i veckan om jag följer detta strikt! nu jävlar säger jag bara! :D

tatuerade mig igår med... kändes som satan men jag är nöjd nu, ni ska få se insperation bilden som finns på internet redan, resultatet kommer in när den är helt klar och läkt!



 
Jag älskar min man mest!

RSS 2.0