29 december

var i stan igår med. köpte  lite grejer till nyår , och nya skor.
kvällen blev bara att sitta och nörda framför datorn, va sjukt trött hela dagen igår.
idag vaknade jag kvart över 2, och va aaaas trött. så jag och johanna drog och shoppa lite till, köpte en ny jacka, silvershampo och glitter till håret. har skoskav av mina nya skor, hoppas det går över snart!
ikväll vet jag inte vad som händer, blir väl att sitta inne och ta det lungt. imorgon blir det mysdag med johanna.
men nu ska jag packa upp lite och sen ner och käka.  peaceeeeeee
slappbild!


27 december

nu har jag typ precis vaknat. blev en mysig dag på stan igår. erik körde hem mig vid 1 och fixa mig sen körde han mig till stan & då mötte jag johanna. så gick vi runt på stan & shoppa lite. mötte lovisa,bt & marre. gick runt en stund. sen drog vi hem & jag,johanna och hennes lillebror razmus gick hem till mig och titta på terminator 2(tror jag den hter).  den var iaf jätte bra. lite senare på kvällen så följde vi razmus hem & tog en liten sväng i det fina snöiga vädret. när vi sedan kom hem så satte vi oss vid datorn och hade lite allsång haha!
gick och la oss hyffsat, unt 3.
johanna skulle upp vid 9 men gick upp vid 10 istället, och jag låg halvvaken så vi låg och snackade en stund, sen drog hon hem och nu är hon i borås.
själv ska jag vänta tills mamma kommer hem och så ska jag färga håret. vad som händer sen vet jag inte. blir väl slapp dag idag. peaceeeeeee



25 december

blev en bra julafton igår. vet inte vad jag ska skriva.
blev väckt idag av erik vid halv 1 & då blev jag trött & sur. haha
erik kom och hämta mig och så åkte vi hem till honom och titta klart på ''flickan som lelkte med elden'' och sen tittade vi på ''this is it'' , om michael jackson.
eriks hund är tjock, har damp och är jätte söt. hans katt är därimot lat & fet och fett cool och orkat knappt röra på sig. nu ska jag och erik hitta på nåt, men vet itne vad. posss

imorgon ska jag och johannisen till stan och shoppa, lalala



24 december

god jul allihopa!

det har inte hänt nåt spännande i livet, förutom att jag titta på nåra bra filmer hos erik igår, grymma! sov 3 timmar inatt.. kul! men nu ska jag lägga mig för jag ska upp tidigt (sen) och åka till varberg till släkten, och öppna paket, fick en jätte fin navelpiercing av adde idag, :)
men en sak är inte roligt , och det är att jag sakna sommaren! värmen, och solen. nu är det hur kallt som helst. men okej, vinter är mysig med snö & allt, men det är halt, kallt & jag amlar nästan hela tiden när jag ska gå, haha. fatta inte hur jag kommer klara gå i gladiator pumps på nyår ;) få väl se hur det löser sig!
peaceeeee




22 december

två dagar kvar tills julafton.
va på bio igår, såg new moon. den va gryym! och jacob så jävla snygg!!
haha , alla brudar på bion sa ''aaww'' väldigt ofta, jag och erik satt och skratta åt det. haha!
efter bion så drog jag hem och titta på norbit. blev en sen kväll idag med.
kom nyss hem från en dag på stan. har shoppat örhängen och en snygg paljett väst. så nu har jag nästan allt till nyår! hihi
men nu ska jag byta om och titta på film. blir säkert en sen kväll idag med. imorgon ska jag väl inte göra nåt speciellt, typ städa lite, & träffa lina :)
peaceeeeeeee



lördag

vad ska man hitta på en lördag kväll som denna?
det är kallt som fan, men mysigt.
blir en utekväll på stan med johannisen & fisen. tar bussen om 20 minuter och jag är klar, så jag sitter och njuter av dagens låt
lady gaga- bad romance
men nu ska jag fortsätta njuta, ville bara skriva och visa dagens outfit ;)
haha,
peaceeeeeeeeee


19 december

5 dagar kvar tills tomten kommer, om man nu tror på tomten.
haha! det gjorde en kille i stan igår iaf, sprang runt och skrek att tomten kommer snart , och enligt honom skulle jag få många paket. haha! han gav oss ett gött skratt!
äntligen är det lov, första dagen på lovet(igår) så gick jag upp vid 6, lyckat! åkte med mamma till jobbet och hade kul som vanligt. efter jobbet drog vi hem och typ käkade, skaffade skype, som jag inte fattar någonting på! (:
sen drog jag in till stan, mysigt, MEN kallt!
erik kom & hämtade mig så åkte vi runt lite. gick ute i det kalla vädret. menmen, det va mysigt! jag va väl hemma vid typ 2, tog lite tacos och käkade, sen vid 3 gick jag och la mig. va otroligt trött! och vakna idag vid kvart över 1. haha!
nu sitter jag här & sminkar mig, undrar vad som händer ikväll, har ingenting att göra förutom typ ikväll haha!
menmen, ses ikväll?så är det bara att ringa!

träffade nåra av mina flickor igår, och jag saknar er otroligt mycket babes!





13 decmeber

min kära kusin amandha gardhem fyller år idag, haha :) min lilla sötnos :)
igår va en riktigt mysig dag, först så firade vi lelle & sen drog jag & johannisen in till liseberg & träffa papi,annelie och papis kompisar. (som jag träffa när jag va liten) bestämmde att jag skulle komma upp och rida på deras hästar någon dag. sen mötte vi pojkarna och så gick vi runt lite på liseberg. vi drog till lindome runt halv 10 & satt bara hemma hos jonas och spela gitarr & rock band, haha!! va hemma vid halv 2 så tog jag lite tårta som jag och lelle bakat & la mig i sängen och sen somna.
vaknade av att min katt hade damp, så gick upp , ingen hemma så jag la mig framför tvn och va jätte trött, min lilla missy la sig på mig och somna, så låg vi där tills mamma och lelle kom hem så började vi med maten & jag va duktig som hjälpte. sen tog jag tårta och la mig i badet med ansiktsmask, riktigt härligt. sen lite inpackning och sånna grejor.
sen drog jag och johannisen ut en stund och sen va det möte med fotbollen. sades inte så mycket menmen.
nu är jag trött & jag ska upp tidigt till skolan imorgon, bläää! bilder från lördagen kommer upp så småningom.  
världens sötasteeeeeeeeeeee

http://www.youtube.com/watch?v=ErMWX--UJZ4

peaceeeeeeeeee

12 december

tjoosan! igår så orka jag inte skriva, va inte hemma så mycket ;) började med att jag vakna så vart mamma borta så jag ringde henne och då va hon med syrran så skulle vi dra och handla så jag hängde på. köpte lite hårprudukter. äntligen är det fixat!
scandinavian formula värme spray 80:-
och shampoo för skadat hår 50kr:-
billigt billigt;)
när jag kom hem, fixade jag mig och sen drog till stan med johannisen & lina, träffade tinis och vi gick runt på stan ett tag. sen drog vi hem och då va jag med mamma och lelle en stund. sen drog jag & johannisen till lindome och va med vännorna. sen drog vi hem och jag va hemma runt halv 12. det va en gubbe som snacka med oss på bussen, haha! roligt snubbe
jag vakna runt 12 idag och va otroligt tött. men kom på att denna dag kommer antaligen bli roligt, eftersom lelle fyller år & jag ska ddra på jul på liseberg äntligen :)
så nu ska jag börja fixa mig,och om en stund ska jag träffa papi, sen fira lelle. skriver nog sen.
bild från igårs outfiit . ;)




10 december

2 veckor kvar till julafton
idag va sista dagen på jobbet, och var helt klart den bästa dagen under praktiken och under en väldigt lång tid, mamma och erik(en kille på jobbet) bestämmde att jag och han skulle köra fyrhjuling idag eftersom det va sista dagen, och det va precis det vi gjorde, först var jag hur rädd som helst, men sen blev det hur kul som helst, riktigt jobbigt va det också! han tvinga mig göra alla knasiga grejor! jag ramla till och med av den, haha! eller jag gled av den,haha! men det gav mycket skraatt! tack!'
sen lyssna jag klart på risk1 och efte det slappa jag bara med mamma och slutade runt kvart öve 6, va ganska pigg när jag kom hem så jag och mamma satte oss i köket och snacka och drack te. sen drog jag ut en stund med johannisen.
nu sitter jag hemma och funderar på vad och hur jag ska göra imorgon! :) men nu ska jag faktist sätta på en film för min helg börjar idag! woho.     ppppppppeace



8 december

tisdag, fick sovmorgon, gick upp, käkade och tog en låååååååång dusch. det va gött!
sen fixa jag mig och åkte till skolan, gjorde prov och lämna lite grejer. det gick inte så jätte bra, menmen!
efter skolan tog jag bussen till stan och mötte johannisen, gick och tog en fika och mötte adde och satt och prata en stund. sen gick vi och köpte ny piercing till mig, hoppas jag inte tappar denna kulan! vi gick runt i stan, och jag i högklackat, hade ganska ont i fötterna asså!
så satte vi oss i nordstan en stund haha! sen tog vi tåget hem, och nu sitter jag hemma och lyssnar på musik, om en liten stund så börjar
desperate housewifes!
efter det går jag nog och lägger mig, imorgon ska jag jobba! slutar kvart över sex, så är väl hemma vid 7. skriver säkert när jag kommit hem, kommer säkert vara riktigt seeeg,.
menmen, nu ska jag göra lite te och sätta mig framför tvn med mami och min lilla kisseee :)      peaaaceeeeeeee

längtar efter snööööööööööööööööö,och intee reeeeegn!


<3

som ni ser så har jag ny design. och jag kände att det behövdes! inte för att den andra va ful, utan för att denna va mer ''mig''.
så jag lät min käre kompis natha göra det. eftersom hon tycker det är roligt att designa bloggar, så gav jag henne en chans. och ni ser vilket bra resultat det blev? ;)
jag rekomenderar min lilla brud
                   http://naathaliier.blogg.se/
hon har designat flera bloggar än min och hennes, som alla blev väldigt snygga! så passa på,
det är inte ni för förlorar tid på att natha leker runt haha!
saknar dig min bebis! och du är underbar på alla sätt!






7 december

det är måndag. siste veckan på praon. skönt det!
igår tränade jag och sov, och på kvällen tittade jag på film och la mig och plugga en stund på kvällen/natten. när jag vakna imorse kunde jag varken svälja eller prata. det är ju skit kul att bli sjuk igen! så jag har druckit te hela dagen. johannisen kom förbi en stund ,så satt vi och prata och titta på tv. och så sov hon medans jag lekte med katten. sen drog johannisen och jag gick upp och sattemig vid datorn. och gosa med katten, sen fick hon damp och då orka jag inte med henne så jag börja plugga. men nu orkar jag itne plugga mer, så jag väntar på att johannisen ska komma hem så ska vi gå ut och ta en promenad, egentligen skulle jag & bt till gymmet, men såklart så blir jag sjuk!
så nu ska jag prata lite med syrran och sen ringer johanna hoppas jag:)
peaceeeeeeee

ingen prao imorgon heller, för imorgon ska jag till skolan och göra prov och lämna lite grejer. blää!

jag sitter och tänker på när jag gick i konståkning, när vi tävlade sm i stockholm och i göteborg. sen lite små tävlingar lite övarllt. alla läger vi va på med laget. hu mycket tid vi egetnligen spenderade med varandra på en vecka, eller dom 3 åren. det va undeerbart! men sen skada jag mig, och kunde inte fortsätta med laget, men jag va och titta på träningar och tävlingar endå. slutade helt och hållet med det sen. jag ångrar det! fan vad ajg saknar det!


Ny design

Ny design av Naathaliier.blogg.se ♥

6/12-09

snart är det jul, vet inte om man ska skratta eller gråta?
helgen har vart helt okej. har dock varit väldigt trött på grund utav att jag har jobbat hela veckan. igår va jag hemma halv 3 haha!
idag vakna jag vid typ 12, och då kom jag på att jag hade träning. så det va bara att gå upp och äta och ta på sig, sen ut och träna. det va jätte kallt. haha. när jag kom in duscha jag och sen somna jag. vart riktigt trött. när jag väl vakna så gick jag ut till johannisen och vi va ute i typ 2 och en halv timme. det va mysigt och lite kallt. nu sitter jag inne under mitt varma täcke och ska snart gå och lägga mig, är jätte trött. imorgon ska jag inte praoa , skönt faktist. utan ska vara hemma och plugga, jobbar inte på tisdag heller för då ska jag plugga & sen göra prov, roligt.... not!

posssssssssssss
jag saknar sommaren!



6 december 2009

andra advent idag . hihi
söndag. kommer bli tråkigt tor jag, för jag måste plugga, bläää!
lördagen va trevlig. vid halv 1 åkte familjen och släkten upp till syrran och fira hennes underbara son. som fyllt 1 år, hihi.
va en mysig resa med bilen, kul att träffa syrran igen också. synd att hon bor där hon bor :(
menmen, när jag kom hem så käka jag och snacka lite med mamma och lelle.
sen drog jag och johannisen till carl, var med nåra där och det va gött!
klockan är 02.50, kom hem för tjugo minuter sen, haha!
men nu ska jag lägga mig under  mitt varma dun täcke och titta på film. natti & poss!

bild från lördag kväll



torsdaaaaaaag

rolig dag. blev ännu roligare att träffa matilda och snacka med henne! körde ett pass boxning, det va roligt och jobbigt. haha fyy!! men nu är jag hemma, direkt efter träningen gick jag och johannisen ner till affären och sen till pappa och hämta lite saker. nu är jag hemma och tagit ett långt bad. nu ska jag föna håret och förbereda mig för att gå och lägga mig. eller aa. måste plugga en stund innan såklart!
ingen prao imorgon, utan vid 9 ska jag till skolan och göra svenska prov, önska mig lycka tiiill! peaceeeeee

3/12-09

nu ska jag och bt dra till sportlife och träna, ska bli skönt.
denna dag blir det boxning i en timme, sen springa av oss en stund.
har vart en lång dag på jobbet, fyyy!
men det va riktigt roligt, roligare än dom andra dagarna. somnade inte iaf! haha (a)
men nu måste jag byta om och packa, skriver sen om jag inte är för trött! haha. peaceeee



2/12-09

äntligen december!
skriver lite kort för jag är otroligt trött. har jobbat hos mamma hela veckan, riktigt roligt på halkan!! så går upp runt 6 varje morgon, kanske inte lika roligt. men det funkar!:)
kom typ precis hem från en promenad med johannisen, blev en lång tur på 1 timme & 40 minuter! kom hem och titta på Grey's. och la mig i badet. gött!
nu ska jag lägga mig och nana, poooooss!!
drar en gammal bild , det va ett tag sen. hihi. nattiii



RSS 2.0