30 januari

sitter hemma hos älskling nu, kom typ precis hem. har vart hos mig och hämtat lite kläder och pappas telefon som jag ska ha på test tills jag köper min nya telefon, ska nämligen köpa en sån som pappa har ;)
idag har jag och älsklingen bara tagit det lungt. jag vaknade runt 10, drömde jätte konstiga drömmar inatt!men det är nog ingen överraskning längre. vi låg i sängen en stund, sen kollade vi på ''björn bröder 2''. hade nämligen inte sätt den så då titta vi klart på den idag för igår när vi tittade på den så somnade jag såklart, det gör ajg alltid när vi ligger och tittar på film, haha! får nog börja hålla mig vaken , så att vi inte tittar om på filmerna varje gång vi börjat titta på någon, haha!
vi har köpt massa godis som vi ska käka ikväll, ska kolla på robinsson , för det är ju final idag, det är erik som tjatat på att titta på det , haha! :)
lyssnar på paramore - looking up
beest


pusss felicia ! :)

äntligen!

nu är jag äntligen hemma! ska snart iväg med johannisen, så nu ska jag ta på mig varma och bekväma kläder, för det är sjukt kallt ute och blåser jätte mycket! :(
ska plugga och träna sen också, får se om jag verkligen tränar i detta skit vädret! fyy
men nu måste jag gå! pusss
hä får ni en härlig sommar bild 2007, när jag och mina kusiner va ute med båten i varberg, hur mysigt och varmt som helst! :)


27 januari

nu sitter jag i skolan och har lång rast. skönt faktist
igår låg jag bara hemma och på kvällen kom älsklingen och mös framför en film, den va slut runt 1 nån gång,och jag somnade såklart under filmen och va för trött för att stänga av den så det fick han göra. så somna vi. vid halv 9 ringde klockan men jag gick inte upp fören typ tio i och då fick jag stressa, hittade dock inga kläder att ha på mig så fick bara slänga på mig nåt för det snöa ute och jag ville inte frysa, haha!
vid tjugo över 9 körde bebis mig till skolan och jag kom faktist i tid :) även ifall han fick köra lungt i det snöiga vädret, bläää att det ska bli snö nu!
iaf första lektionen va matte, det gick hyffsat bra och jag ligger så som man ska på planeringen! :) härligt!
andra lektionen skrev jag på min krönika som ska vara klar så fort som möjligt, fy vad duktig  jag är, och eftersom jag ine har nån bra fantasi att skriva om så skrev jag om vintern, allt det kalla och allting.. kändes passande!
nu ska jag och tjejerna i klassen snart till bamba och käka, sen ha 2 lektioner till sen slutar jag!
skriver när jag kommit hem! :)






pussspusss

26 januari

idag vaknade jag som vanligt , runt halv 7. med huuur ont i magen och huduvet som helst. så jag gick och tog på min mysis käder, gick ner och tog värktabletter och mina speciella. la mig i soffan en stund för att dom skulle börja värka. men det gjorde dom inte, så har vart vaken sen klockan halv 7. under dagen har jag pluggat , eller försökt. sovit framför tvn en timme eller 2.
mamma kom hem nyss så skulle egnetligen färga hennes hår men mina naglar har inte torkat än så hon får göra det själv, haha!
bebisen kommer om typ en timme så ska han hjälpa mig plugga ,haha. sen ska vi väl bara mysa framför en film!
det är så tråkigt att vara hemma och va sjuk, man kan inte göra nåt än att typ sitta vid datorn eller ligga framför tvn, men det blir ju tråkigt efter ett tag. okej jag har en katt som jag kan dampa på och gå runt och ta upp grejer som hon har vält. men det orkar såklart inte jag ;)

jag saknar sommaren! jäätte mycket. varmt, då man kan gå i barbenta ben och inte gå i typ halsduk,vantar, och hur mycket kläder som helst men endå frysa. och sen ligga på stranden och sola och läsa en bra bok, låter det inte härligt? det tycker jag! menmen, imogon ska det tydligen snöa så blir nog ingen vår än
:(

den nya boken jag läser, med katarina von bredow. handlar om en tjej, elin som blir kär i hennes bästa kompis pappa. ska inte berätta för mycket, men av det jag har hunnit läsa så har det redan blivit spännande och tankarna bara flyger iväg av vad som händer i slutet. eller vad som händer mellan dom?
för er som tycker om kärleks romanern ungefär, lite udda kärlek
andra böcker katarina von bredow har skrivit som jag rekomenderar:
*syskonkärlek
*hur kär får man bli?
*knappt lovlig
*expert på att rodna
*räcker det om jag älskar dig?
*som jag vill vara


hon har skrivit fler böcker, men detta är dom jag läst, och jag tycker dom är så sjukt bra! vissa har jag läst flera gånger, haha!




25 januari

måndag,
ja va ska man säga. sov hos älsklingen, så vi gick upp en kvart innan vi skulle åka så sega jag, runt 9 åkte vi mot min skola, han med ratten i handen och jag med hunden i knät. lilla vovven håra ner hela mig :(
kom 5 minuter försent av lektionen, men det ä itne så farligt av vad det brukar vara, haha! satte mig och lyssnade på genomgången, hade matte så genomgång behövdes verkligen! efter matten hade vi musik, och min lärare blev överlycklig att jag va på lektionen, har tydligen prov på massa skit v.8! och matte med :(
på rasten gick jag och josseh till pizzerian och dela på en pizza, haha gött!
sen hade vi språkval, och jag är lat så jag har bara engelska! haha.
efter lektionen åkte jag till bron och vänta på johanna i typ en halv timme, så drog vi till cafe skåne och käka min goa macka, så gick vi runt i affärerna, hittade lite allt möjligt snygga grejer, tyvärr blev det inget, va inte sugen på shopping idag.
kom hem, satte mig vid datorn och gjorde mina gymnaseval, så äntligen är dom klara!! woho :D
nu sitter jag här, och ska snart ner till affären och köpa lite myspys, så ska jag plugga hela kvällen, skit kul. haha!
hoppas helgen har vart bra, för den har min!

jag och älsklingen söta hund benny :)



/ f


erik sjunger fint

nu sitter jag hemma hos älsklingen och han ligger i sängen och sjunger, låter jätte vackert!:)
jag ska försöka tjata på honom för idag har stella fest och jag saknar henne och vill dit, haha! annars ligger vi väl bara hemma och tittar på film och käkar tjockis mat:) ( som vanligt, haha)

kvällen igår tog jag bara det lungt, va hemma hos erik, runt 8 gick jag upp och tittade mobilen och då hade jag 21 missade samtal och 6 sms. efter en massa tjöt så körde älsklingen hem mig och jag gick och la mig i sängen med en jätte bra bok sopm jag läser, inte sekten utan, katarina von bredow. min favorit författare!



/ f

23 januari

gomorron!
nu har jag snart vart vaken i 4 timmar, vaknade runt halv 9 och segade att ta på mig träningskläder . vid unt 9 gick jag ut till planen och så va det bara en tjej där, haha! alla låg och sov, slutade med att det kom 5 styckna på träningen, men det va en rolig och inte för jobbig träning!
nu har jag nyss käkat så ska ta en dusch och sen kanske åka till älskling om han nu vaknar , haha!

bild från gothia cup 2006/2007  nåt utav det haha!
 





/ f

20 januari

hallå hallå!!
idag har jag vart en duktig flicka och inte kommit försent, dock så vaknade jag med huvudvärk så åkte hem på lunchrasten. tvingade i mig mina huvudtabletter( utskrivna bara till mig, mohaha). drog till stan lite senare och kollade runt. johanna köpte lite grejer, och jag va också sugen så pappa satte in pengar på kortet så köpte jag en kjol jag velat ha jätte länge och sen ett långt svart linne, simpelt. träffade brudarna och abbe i stan också, blev ingen lång stund menmen.
älskling E kom och hämtade mig och johannisen i stan så åkte vi hem till mig och bebis hjälpte mig med matten , fattar typ ingenting, men mer än innan iaf, behöver fortfarande hjälp. haha:(
runt 6 tiden sa jag hejdå till älsklingen och jag gick ut till planen för att träna, det va inte många som skulle träna, menmen. det va kul iaf, kommer ha träningsvärk imorgon, det känner jag redan nu haha! får stretcha lite under kvällen ;)
ska tjöta på mamma lite nu så hon kan köra mig till erik, för jag orkar inte ta bussen, tar sån lång tid, måste plugga kemi också. mycket plugg!
har precis tagit ett bad så jag ä typ helt röd för att jag bada i så varmt vatten! haha. men jag ska iaf ta på mig lite kläder och läsa lite.  
bild på mitt gamla lag som f94/95. nu startar vi ett damlag, nästan samma tjejer, men lite blandat också!



/ f

härligt!

nu har jag tränat lite, ätit och tagit ett långt bad med en bok i händerna.
det va ganska kallt ute dock, men skönt att komma ut. det va jobbigt och halt, och tråkigt. lyssnade på musik när jag sprang för jag springer i skogen och det är inte så skoj om man springer utan någonting, haha!
nu börjar jag redan bli trött så jag ska nog lägga mig i sängen och läsa min nya bok som jag lånade i skolan idag, började läsa lite idag i skolan, en sann historia.
får väl se om den är lika bra som den verkar.
måste fila mina naglar också, nu har jag brytit typ alla mina naglar snart, det känns du verkligen skit bra!

sekten heter boken



dagen i skolan idag har faktist  vart helt okej, förutom att jag har haft världens huvudvärk hela dagen, men det är ingen nyhet längre. vi har börjat skriva krönika på svenskan, såklart har jag börjat, men jag kom inte på nåt att skriva om typ så skrev om att förlora en vän. jaja, det blir bra framöver haha!
min lilla kissemiss ligger i mitt knä och håller på att somna, som vanligt sitter jag och sjunger för henne, haha:)

/ f

19 januari

kom typ nyss hem från skolan, ställde mig oc tjöta lite med lelle som laga mat. funderar på att gå ut och springa lite lungt, det är riktigt tråkigt men känner att jag kommer somna om jag inte gör det. så får bli nu innan det blir mörkt annars kommer jag inte göra det, haha!
bara till att klä på sig mycket kläder och springa ut!
skriver när jag kommer tillbaka, för nu ska jag va en duktig flicka och träna lite!



/ f

18 januari

slapp helg. vart väldigt skönt det med.
i fredags efter skolan drog jag till stan med tjejerna, sen när jag köpt det jag behövde så tog jag bussen till min käre pojkvän, som hade åkt och handlat med sin bror, så jag gick in till honom så länge och stog och tjötade med hans mamma, hon visade bilder på deras skidsemester, jätte mysigt ställe!
sen kom erik och vi käkade emd familjen sen tittade vi på ''ace ventura 2'' haha så himla gryym!

vi gick och la oss ganska tidigt ( för att va oss) så vaknade vi runt 12 av att stella ringde och ville snacka, sen gick vi ner och tittade på mamma mia, och till frukost så hade hans mamma köpt muffins hihi gött , filmen va dock riktigt bra!
sen körde erik hem mig och jag fixa mig och så drog jag,lina och lovisa till stan och flumma som fan, haha! mina grymma tjejor. runt halv 11 tog jag och lovisa spårvagnen hem och jag va hemma runt tjugo över 11, gick och la mig vid typ kvart i 12 och va jätte trött.
igår vaknade jag vid 12 och va jätte pigg, gick till johanna och snackade och tog en kopp te, när jag väl hade vart där i  2 timmar så skulle jag hem men då va jag utelåst så jag ringde mamma och va jätte sur så fick hon komma hem och låsa upp. skyndade mig att fixa mig för att älskling skulle komma och hämta mig så skulle vi till lindome till syrran och tjöta lite, tog en kopp kaffe och snacka.
so much drama!

på vägen hem efter allt stannade vi vid donken och han köpte med mat hem, medans han käka sin donken käkade jag glass med fruktsallad. mmmhmmm.. :)
sen gick vi upp och la oss och tittapå shrek 2 och somna.
idag har vart en seg dag, vi skulle på teater med skolan men jag va hemma med älskling och pluggar istället.
jaja, nu ska jag ta en snabb dusch och sen lägga mig och läsa min bok.

dock gammal bild, men har inte tagit nåra nya, haha!








/ f

14 januari

love is an highway, you never know when its going up or down
fast or slowly.
love is complicated
but the feeling that you have when your in love
is the greatest feeling ever
i love that feeling


för sov mig till skolan idag, men när jag väl kom till skolan så drog jag och letade efter syon, och gick och snackade med lite lärare. sen hade vi so, och fick reda på att vi skulle skriva ett arbete, skit kul.
skriver iaf om nigeria, arbetet ska vara ganska mycket o göra. men vi har 5 veckor på oss så kommer nog funka.
när jag kom hem packade jag upp lite, lekte med katten & vila. sen gick jag och johannisen ut på en promenad i ungefär en halv timme, det va härligt att få lite frisk luft men KALLT!
när jag kom hem satte jag mig vid datorn och la in bilder på johanna som jag tagit på henne här om kvällen.
nu ska jag lägga mig i ett bad med ansiktsmask. sen ska jag göra lite te och mysa med mamma famför tvn, ont i huvudet igen, ovanligt?

jag har namnstag idag,kul!


ottilia

min söta kusin som är nåra år yngre än mig
skriver lite om allt som händer i hennes liv
läs hennes blogg, för den är verkligen nåt att läsa
kanske därför jag läser och tipsar?;)

http://ottiliagardhem.blogg.se

läs och följ!

vi ''gardhem'' håller ihop!


12 januari

fortfarande sjuk. gick upp vid 7 (för jag tänkte på till skolan) , men nä jag väl gick upp så trodde jag att mitt huvud skulle explodera. och jag tog på mig mycket kläder för det va kallt. gick ner, och tog tempeln, jadu.. feber. gick upp och la mig i sängen igen och somna om. när jag vakna så gick jag ne och gjorde te och titta på tv. hade inget annat för mig, pratade med skolan som verkligen ville att jag skulle komma till skolan imorgon, och det vill faktist jag med.. menmen, hoppas jag mår bättre imorgon. nu måste jag bättre, har druckit en massa te och bara slappat. har ingen feber kvar och ina lika ont i halsen, det är faktist good news!
har inte orkar skriva idag för att jag har haft väldigt ont i huduvet och bara vilat.
har nyss målat mina naglar, så ska sätta mig och titta på gamla videor från min tid när jag tävlade ''svenska mästerskapen'' i teamåkning , konståkning alltså.
har också läst en massa bloggar nu för att jag itne har nåt att göra för att mina naglar ska torka. och försöka bli frisk
you know you love me..

gammal bild från i somras, saknar verkligen sommaren! då va man brun och fin!


11 januari

idag va första dagen i skolan.. första dagen att börja om på nytt. och såklart ska man va sjuk. vaknade först och hade huvudvärk som tusan. men gick upp för att käka och dricka ifall det skulle bli bättre. det blev det inte. gick istället och la mig framför tvn och sov en lång stund. under dagen har jag bara tagit det lungt. har vart skönt det med. nu under kvällen kom min pojke. han hade köpt mat till sig och en glass till mig så vi satte oss framför tvn och käka. och tog det lungt. sen gick vi till pappa och lämnade filmer, mötte johannisen och gick ner till affären. sen gick vi in och la oss och titta på film.
nu sitte jag här och ska snart lägga mig , upp tidigt imorgon.


här får ni en gammal bild på mig och johannisen, år 2008 ( tror jag)


förkyyyld

tråkigt med den här kylan, man blir så snuvig och sjuk. eller iaf jag blir sjuk väldigt lätt, även ifall jag tar på mig mycket.
idag har jag tagit ett skönt bad men ansiktsmask, jag har också städat hemma. fixat på mitt rum, så nu har jag små hyllor till skorna och lite mer plats i rummet. blev mycket bättre såhär.
jag städa mina hyllor där allt smink, hår grejer,parfym och allt sånt är, mycket mer ordning, och skönt att man hittar saker och ting. jag har tvättat lite också.
blir en ensam kväll/natt igen om inte älskling sover här :)
nu ska jag lägga mig framför tvn och titta på ghost rider och tända ljus ocg gosa med katten. hoppas pojken kommer snart.     peaceeee



2010

bilder från nyår, kommer väldigt sent, pga att jag itne har vart hemma så mycket efter nyår. men nu är jag hemma och har tid. funderar på om jag ska träna lite, jag har tråkigt. sitter här med ansiktsmask och sjunger, och väntar på att erik ska komma (nån gång..) haha.
menmen, nu får ni lite bilder



jag och johannisen


jag och linn '


jag, linn, johannisen, claudia, viccan

finns mer bilder på min facebook,

10 januari

det är underbart att ha den här känslan.
känslan när man blir glad av att se en person
när jag tittar på dej är du den som värmer mitt hjärta,
och gör mig glad.




vart ensam hemma från igår, så köpte lite godis & cola för att ligga hemma och titta på nåra filmer, hämtade några hemma hos pappa, hittade gamla videor från nä jag va liten så tog med dom också, så ska väl titta på dom ikväll eller nåt. idag ska jag antaligen bara slappa. är sjukt trött. har inte vågat att gå och lägga mig, så sov framför tvn. somnade runt halv 5, och vaknade typ hela tiden av tvn. så ikväll kommer man somna gött.. är antagligen ensam hemma idag och inatt med, så jag hoppas att jag itne behöver sova ensam, för det är inte så kul som det låter .. min katt har för första gången legat och sovit hela natten med mig men nu har hon damp och springer runt och river och leker med saker. inte roligt, för det är jag som får ta upp det.. :(
nu ska jag ta en ansiktsmask, lägga mig i badet ocg fixa naglarna. peaaceeee


7 januari

nyss läst massa bloggar, som jag gjort dom senaste kvällarna. läst lite allt möjligt, från mode till mamma och intressen. det är riktigt roligt att läsa saker som folk verkligen går in för, och som skriver mycket, och inte ljuger. eller ja, vet ju inte om dom ljuger dock, men som skvaller bloggarna, dom letar ju fakta om allting, och det är riktigt roligt att läsa hur dom verkligen söker upp fakta om ''stor bloggarna'' , kissie, kenza, foki mm.. riktigt sköj o läsa.
och det roligaste av allt är egentligen hur fan dom hittar all fakta , eftersom de flesta är ju saker som bloggarna skrivit i sin blogg och sen letar dom fakta och bevisar saker som är fel och rätt. lite grymt faktist,haha!
läst mycket på lindas blogg, och hon har fått mig att inse att jag nog ska gå stylist på gymnasiumet. värt ett försök, och jag tycker det är värt mitt försök.
nu sitter jag hemma hos erik i hans säng och han sitter och spelar cod. tråkmåååns. jag sitter och småsjunger, och tänker. lite minnen, som sommaren. längtar verkligen tillbaka till sommaren och värmen som gjorde mig på glatt humör. och alla nya människor som man träffade, det är allt minnen och jag hoppas att 2010 blir ett mycket bättre år, för det går alltid att bättra år till år.
har inte skrivit på några dagar för jag har tagit break från allting, har vart riktigt skönt och komma ifrån allt, och va med bebis, men jag saknar mina vänner. mina underbara vänner. men snart kommer jag hem igen. hihi



there was suppose to be a good night
but in the end it turn out to be the oposite
the way that you look at me
let my minds of that night
and you make me happy like never before

3 januari



orkar itne skriva. gött med 2010 :)

RSS 2.0