31 Juli!

Idag har jag vinkat hejdå till Mamma & lelle som skulle ut med motorcykeln i nåra veckor, och sen Mona,Linnea & Sabina som skulle hem! Hemskt roligt att träffa er igen! nästa gång så får Sara också hänga med upp!
Så medans som var påväg neråt i landet så har jag tvättat och hängt tvätt. jag har till och med städat mitt rum och rensat igenom alla mina gaderober! Till och med gett mamma lite kläder :) blir hon nog glad över sen nä hon kommer hem!:)
känns skönt men lite tråkigt att jag ska vara ensam hemma nu i typ 2 veckor:/ kommer sakna min mami!
men det som känns skönt är att min katt är hemma! hihi.

när det väl hade slutat regnat och blivit lite bättre väder så åkte jag ner till Kållered med Hanni & Luke! skulle köpa hårfärg till mig och syrran och sen lite mat :)
mina goingar!



nu ska jag packa lite grejer och snart kommer Ida och hämtar mig så sover i stan idag, kan behövas med den dagen man haft idag.. så det blir att färga håret och ha ansiktsmask och prata igenom livet lite!
så hoppas att det blir en lite bättre dag imorgon även ifall vi ska besöka graven imorgon. Första gången sen du försvann. Jag saknar dig faster. RIP



Älskar dig syrran!

29 Juli!

Idag är det fredag & 3 av Lelles döttrar är här och hälsar på, och det är riktigt kul att träffa dom igen! :) dock så är dom i stan nu, och vi ska antagligen till Frölunda Torg sen och kolla mer i affärer. Var & kollade lite förut och då hittade jag en tröja som jag har letat efter jätte länge, så äntligen fick jag den! känns underbart!!
Så ikväll så vet jag inte vad som händer. kanske drar hem till Stella? vem vet...? inte jag iaf..
i helgen händer det väl inte så mycket, men nästa vecka så kommer Kim hit så det ska bli gött! får se hu vilse han känner sig här, nu när jag varit hos honom! Mohaha!
har shoppat lite också nu efter jag kom hem från småland, har hittat lite smått och gott som man behöver ibland! så känner att jag har gjort nåt bra nu iaf! nu är det bara träningen som ska komma igång, men det är väl så det brukar låta!!



äntligen har jag tagit tummen ur röven och lagt in bilderna från när jag var i Skagen med familjen, så hade faktiskt tänkt att jag skulle lägga upp dom så alla kan få se på ett ungefär hur det såg ut!
men det var så vackert så att det inte ens fastnade på bild! men lite fick jag med iaf! :)


söt tjeyyy på båten!


trötta tjejer på båten, framme i danmark


äntligen framme på hotellet, efter att ha letat som galningar i äcklig flensäckel ost lukt.


sitter och chillar i väntan på hotell lägenheten i äckelvärme med packning!

efter en timme någonting så fick vi nycklarna och det är hit vi kommer!


Mitt och stellas rum!


pappa och annelies rum. dock suddig bild.


sen hade vi ett extra rum som vi använde som gaderob!


och här är köket! men ni fattar, det var stort och mysigt för oss 4. hade 2 toaletter och uteplats!


första dagen så ville vi utforska lite, så vi gick till badplatsen!


orkar inte utvärdera varenda bild, utan dom får prata för sig själva!





































 
detta får avsluta allt! men det var underbara dagar med bara sol, bad & mat!!!

27 Juli

Sitter hemma hos kusinen Wille i Nybro och chillar med Wille & Kim :) vi kom för en stund sen, så vi har inte hunnit gö så mycket!
nu sitter vi i willes rum och lyssnar på musik och kollar igenom lite bilder haha :) wille står och dansar för oss!
Imorgon så åker jag hem till Göteborg igen och det suger faktiskt, kommer sakna skogarna och lilla Kim!
Men jag saknar mina underbara vänner så det ska då bli skönt att komma hem! Det är lite tröttsamt att bara se skog hela tiden haha!
Här har ni mina favoriter! några utav dom iaf!

19 Juli

Sitter hemma hos Kim i Smålaaand, Morsans hemland! Har inte varit skogarna på mååånga herrans år! så är äntligen tillbaka!
Kom hit i fredags eftermiddag & mötte Kim i Nybro, så åkte vi hem till honom i alsterbro. Så drog vi ut med båten tillsammans med små-bröderna! :)
I lördags kommer jag inte ens ihåg vad vi gjorde, inte i söndags heller. men igår så åkte vi till mina kusiner i Alstermo & hälsa på min favvo- morbror! efter det så åkte jag, Kim, Kims Mamma Anneli och Wimpan och körde mini-golf. Såklart så förlora jag, men storstads barn spelar inte minigolf! så äre! ;)
senare på kvällen drog vi ut med båten & jag åkte ring för första gången på vatten och jag trodde jag skulle skita på mig.... :$
Blev en sen kväll iaf! var väl tillbaka hos Kim runt halv 12 igen & då va det natta!
och så kunde vi inte sova, så det blev en lååång natt.. somnade någon gång runt 6 på morgonen och sen vaknade livrädd när det åskade utanför! Kim flög upp ur sängen och slängde ur kontakter och shit till datorer och liknande!
Sen när vi väl gick upp vid 3 så var det fint väder och nu sitter vi här, ska snart ut med båten igen med allihopa!
saknar mina älskade tjejer!
här är min älskade kusin Wille, 2010!
och här är lilla Kim som jag bor hos!! :)

RSS 2.0