21 Augusti!

Det är sjukt hur fort vårat underbara sommarlov har gått! det känns som att det inte ens varit något, utan bara ett vanligt lov.. har knappt varit något bra väder... & det suger! känner mig så gimla likblek när jag springer runt med bara ben... :( men får pressa i solariumet istället ;)
i sommar så har jag egentligen inte gjort så mycket. och sen senast jag skrev så har min underbara Kim varit här. dock så åkte han hem för över en vecka sen och mamsen har kommit hem! så jag är iaf inte ensam!
syrran har dragit på semester & henne har jag inte träffat på 2 veckor, saknar henne jätte mycket! Men får väl hoppas på att du kommer hem snart SIS!
i veckan så har jag inte gjort mer än att spendera dagarna med mina fina vänner! <3
Började skolan i onsdags också och det var kul att träffa alla igen efter ett ''långt'' ''sommar''lov! så vi har bara lekt & haft fitnessdag denna veckan, och nästa vecka så börjar det på riktigt! fyyy :(
har hunnit bli sjuk i redags också.. igår var jag bättre men idag är det skit i halsen igen! :/ så idag ska jag bara ta det lugnt. har färgat håret på mamma och fixat mina slingor röda igen! ;)
nu sitter jag och skypar med Kim! Får äntligen träffa min lilla pojk på fredag &&& jag är överlycklig!!




igår så var jag med Lina på stan på dagen, jätte mysigt!
sen åkte jag och Becka in till stan och kollade på Mustasch och Daniel Adams-Ray! det var grymt! Har inte haft en sån grym NYKTER kväll på länge hihi :)













RSS 2.0