30 mars!

nu har man ju missat en timme, eftersom man ställde om klockan en timme framåt, kanske man är trött pga det?
sov iaf jätte dåligt inatt, somnade väl runt halv 3-3 och glömde ställa klockan till skolan, men vaknade 9.05 så åkte till skolan så fort jag kunde, så det har vart en seg dag förutom att va hade kondition/styrke träning på gympan, haha, det va jobbigt.
idag hade jag tänkt att dra ut och springa, men känner mig inte riktigt pepp på att göra det själv, så får se om jag drar till gymmet, eller om jag stannar och cyklar. det gjorde jag iaf igår och det va jätte skönt! :)
jaja, nu ska jag räkna lite, och sen räkna lite kvitton, planera lite för mitt lov!
pussss

gammal bild..


29 mars

hej babes!
måndag igen, ny vecka och nya chanser! själv är jag jätte skoltrött och längtar verkligen till lovet som jag får på torsdag! helgen har vart mysig, har vart ensam hemma med älsklingen, så i fredags åkte vi och handlade och så inför helgen, och så va vi på kungsmässan med syrran och hennes pojkvän, sen när vi kom hem började vi med maten, det blev tacos, inget specielt men gött blev det iaf! på lördagen tog jag hand om min gossekatt! så tränade älsklingen på cyken och sen jag. tog en dusch och sen åkte vi och handlade lite till, hehe. runt halv 8 va vi tillbaka och började med maten, gjorde 3 rättersmiddag, fast med 2 efterrätter, hehe. har jag lyx eller vad?;)
vi lagade maten tillsammans så det va mysigt att göra det tillsammans :) sen tog vi det bara lungt resten av kvällen för vi va sjuukt mätta efter så mycket mat vi proppa i oss, hihi.

under söndagen gjode vi inget specielt, åkte till kållered med syrran för hon skulle köpa skor, men det blev inga skor utan det blev kläder. så åkte vi hem och då hade mamma och lelle kommit hem så vi ställde oss och lagade mat. sen under dagen slappade vi och tittade på wipe out och ballar av stål .
nu har jag vart i skolan och hemma hos pappa. har skrivit på papper om att ta ut moppen nu i veckan, och sen lite snack om skolan och skit. så ska skriva klart IUP för skolan, och sen ska jag sätta mig och plugga, och ifall jag orkar så ska jag sätta mig på cykeln, kanske bäst att göra det först så att jag gör det?;) haha.
iaf, nu är våren framme! wiiiiieee

en glad felicia :)


pusspusss


hemma!

nu har jag städat, vart ute och gått och till och med tränat! blev en och en halv timme ute på planen med tjejerna, det va skönt! och en mysig promenad med johannisen!:)
nu sitter jag här framför daton och har precis käkat, (har inte käkat nåt idag förutom imorse) så va lite hungrig, ska snart hoppa in i duschen, greys anathomy börjar närma sig så få skynda mig!
imorron blire skola som vanligt, och sen ta det lungt, är sjukt trött. och sen under helgen ska jag och bebis vara hos mig för jag är ensam hemma med katten, härligt som fan!
så nu måste jag skynda mig,
kösssssssssssss

bild på mig och hästen , från förra vintern :)

24 mars!

halloj!
nu har jag inte skrivit på ett tag, i helgen har jag bara tagit det lungt, har vart sjukt trött hela helgen och det har regnat och då blir man inte specielt pigg.
i fredags drog jag till erik och tog det lugnt hela dagen. i lördags åkte vi hem till pappa, köpte skåne macka på vägen och satte oss och käkade medans vi satt och snackade med brorsan, pappa och annelie. sen tog vi en kopp epresso och satt och tjöta! det va längesen jag träffa brorsan så det va gött att träffa honom! sen drog vi tillbaka till erik och tog det lugnt resten av kvällen! under söndagen väckte jag erik runt 12, så vid halv 2 åkte vi hem till mig för jag skulle spela match. sa hejdå till brorsan innan också. vi tog med älsklingens hund till mig också så fick han träffa min gullekatt! det va lite kul faktist. sen spelade vi match och förlorade med 3-0. hästen skadade handen och går nu runt med gips. stackarn!
efter matchen gick vi till mig och jag duschade och fixade mig fort, käkade och sen åkte vi tillbaka till älsklingen och tog det lungt. i måndags va jag huuur trött som helst, och lite grinig. erik hämtade mig från skolan sen när dagen va slut, så åkte vi och handla , sen hem till mig och hämta kläder och sen tillbaka till honom!
igår så hade jag studiodag, hur häligt som helst! så vi sov till runt 11-12 så ringde hästen och sa att hon och jag skulle till kungsmässan, så frågade jag erik och johannisen också. runt halv 3 satte vi oss i bilen tillbaka till balltorp och hämtade upp tjejerna och sen ner till kungsmässan! där gick vi i typ 5 timmar utan mat eller nåt att dricka så i slutet va jag helt utmattad, fick äta 2 cheesburgare iaf innan jag höll på o dö! haha.
körde hem tjejerna, och så kom vi hem och köpte pizza och la oss framför tvn och tittade på '' desperate housewifes'' . efter det så gick vi upp och tittade på film, stand by me ,som är världens bästa film.
idag började dagen med nationella i engelska, skriva uppsats, jobbigt som fan. kunde knappt koncentrera mig för jag kände mig svimmfädig, men det gick över när det typ va en halv timme kvar av tiden , hehe.
så nu sitter jag här, hade tänkt att ta en promenad om en stund och sen ska jag planera lite grejor med älsklingen!



kjol,   bikbok 149;-



svart kofta, gina tricot 199;  REA 99;-



hårsmycke, 2 svarta rosor HM  29.50 ;- 


sen fick jag en snygg ring av älsklingen! bikbok 79;-
  (dålig bild)


nu ska jag fortsätta dunka musik och städa! pussen


16 mars!

lika härligt väder ute idag med! solen tittar fram och jag har förberett med mina brillor i väskan!
dagen började bra förutom att jag va tvungen att vara uppe vid 6 så att jag itne skulle försova mig till skolan eftersom första lektionen va nationella prov. i engelska..började med läsförståelse och sen hade vi rast en stund och sen gjorde vi hörförståelse, första gick väl helt okej medans det andra va jättee jobbigt för jag hörde knappt va dom sa på bandet, haha!

jaja. nu sitter jag i studioteket och ska snart ha engelska lektion, väldigt mycket engelska idag, menmen, som tur är ska vi bara titta på film. och sen har jag bara gympa och mentorstid kvar! så det har vart en ganska chill dag idag.
erik kommer antagligen och hämtar mig efter skolan så ska vi dra hem till honom så ska han hjälpa mig att skriva recension, i engelska.. så att den blir kalr för den skulle egentligen vara klar typ igår eller idag. så ja ^^
men nu ska jag springa upp till skåpet, byebye (L)

hehe enda bilden jag har på skoldatorn ;) kösssss


veckans hiss/diss!

måndag, och eftersom det är måndag så ska jag börja med hiss och diss.. så får jag någonting att göra!



HISS


min pojkvän: han är verkligen bäst, hjälper mig med skolan även ifall jag inte är väldens snällaste och bara finns för mig! och för att han är så sööt.

solen: det är ju sjukt härligt att solen äntligen tittar fram. och den får en på bra humööör! så snart får man köpa nya brillor!

mina snygga naglar:  målar ju naglarna lite då och då, har nu kört med röda färger, men nu har jag precis målat på en blåaktig. skit snyggt! och jag har inte brytit mina naglar än! hehe

mina älskade vänner:  finns inget bättre än att ta en promenad med sin bästavän och prata om precis allt, eller träffa sina tjejkompisar på en fika inne i stan! ååh , mina vänner är bäst! men synd att det finns så många som jag saknar just nu :(

träna: det är verkligen hur skönt som helst att träna, även ifall det är lite kallt att göra det ute så kan man alltid dra till gymmet med kompisar, eller så tar man på sig kläder och drar ut och springer eller går. det är sån skön känsla när man väl har gjort det och känner att nu har man gjort nåt bra!



DISS


snö:  behöver jag verkligen säga nåt? nu har vi haft tillräckligt med snö, nu räcker det!


bhar:  som syrran skrev i sin blogg, så har hon fullständigt rätt, det finns typ inga snygga bhar till en som har lite större än a,b,c .. hatar att man hittar en snygg bh, på tex hm, och så finns det inte i ens storlek. det är hemskt!

skolan:  hatar att skolan ska ha så stor press på sig, det är för mycket för mig just nu.. och nationella håller ju på nu också,m ååh va härligt med mycket press! HATAR'T

alla jobbiga fjortisar:  finns det verkligen så mycket att säga? dom är ju hiiimla irreterande, med söndersminkade ansikten , knappt att dom ser nåt för att det är ivägen, och sen klär sig som att nån kåt gammal blind gubbe har klätt på dom! ush


15 mars!

vinter och soool! och + grader, jag känner att våren närmar sig! bara snön kan försvinna snart , och att det blir fler + om dagarna!
min helg har vart toppen! det har vart toppen väder hela helgen och det har fått mig på toppen humör!
i torsdags åkte jag till erik och va där. i fredags drog vi och köpte present till eriks kompis, och på kvällen drog vi till hans kompis som fyllt 20 och drack lite, förutom babe för han skulle köra hem!  sen lördagen va det också underbart väder, vi köpte lite godis när vi vakna och satte oss i uterummet och njöt av värmen med benny!  vid halv 6 va jag hemma och hoppa snabbt in i duschen för att sedan dra ut med tjejerna!  vi drog till stellis, och festade där. drog hem runt 11 och medans den långa spårvagns resan till stan så fick vi oss många goa skratt av lovisa som va fluuumm! . i stan  lämnade vi av lina till pettsson och sen satte vi oss på våran spårvagn på väg hem! va hemma vid halv1 och va dyng trött! somnade lite efter 1!
vaknade tidigt igår, som va segt. åkte hem till ida med mamma och hämtade grejer, och så rensade vi lite hemma. jag tog en lång promenad med johannisen och lagade mat. sen runt 7.halv 8 kom erik så satte vi oss och käkade och sen tittade vi på wipeout och låg och skattade! sen blev det efterrätt med sockerkaka och glass med chokladsås! haha. sen tittade vi på ballar av står, otroligt roligt!
haha
men nu måste jag faktist sluta skrika, har mycket att göra. alltså plugga! ska skriva en recension på engelska om en bok(jag knappt läst) så har mycket att göra!
imorgon är det nationella så måste tagga till det också! hihi.
jaja, skriver väl sen!
pusspusss

jag just nu! mysis kläder! Y)

10 mars!

hej älsklingar!

uppdaterade inte igår för erik kom och hämta mig efter skolan så åkte vi och handla och tog det lugnt hela dagen med filmer och lite gottgott! va jätte härligt att ta det lungt och njuta av den goa solen!
imorse hade jag sovmorron, erik väckte mig och då blev jag plötsligt pigg och försökte få honom att vakna! vid 9 körde han mig till skolan och då va skolan man skulle koncentrera sig på, och det gick väl okej! hade matte prov idag som gick helt okej!
efter skolan drog jag hem i det molniga vädret och la mig framför tvn med katten och somna..! :$  vaknade nån timme senare av att papi ringde. sen låg jag kvar och tittade på ''top modells''. runt 8 tiden åkte jag och pappa iväg och tittade på ett lag som jag ska börja träna med nu på söndag. snackade lite med tränarna, och så. dock så har jag tränat med dom innan och så men nu har iaf pappa snackat med dom också :)
nu sitter jag här och har precis målat naglarna, snart börjar greys anathomy . så jag ska sätta mig nere med mamma i soffan och invänta! igår missade jag desperate housewifes så jag måste titta på reprisen på söndag! :) hehe
menmen! nu ska jag kila!

köööööööööööösssssssssss


nattii natti!

hello bitches ;)

nu har jag haft en lång dag bakom mig! en dyster dag har det vart i göteborg denna dag! solen va framme en stund idag, men då satt jag inlåst i ett klassrum i 2 timmar och kunde inte njuta! utan satt inne och lyssna på redovisningar istället!

jaja, nu har jag hunnit plugga, gått en promenad och lagat mat! duktig jag är va?;) nu hade jag tänkt att gå och lägga mig iaf, för jag börjar bli riktigt trött, och då är det lika bra att lägga sig så man inte blir övertrött för då blir det jobbigt! imorron har jag ännu en lång dag framför mig, börjar tidigt imorron så får kämpa mig upp ur sängen imorron bitti! och försöka att inte försova mig!
funderar på att tatuera mig nu så snarast som möjligt, håller på att kolla tatuerare av en kompis, och sen håller jag på att titta tatuering av vilken/ vilka jag ska göra! ;) det blir en överraskning isf :) ska antagligen pierca mig också, men det blir bara en piercing i örat ;) men som kan göra väldigt ont! haha.
jaja, nu ska jag inte babla på, för snart blir jag pigg igen!
får lägga mig i sängen och läsa en bok!

förresten så har jag världens träningsvärk sen igår så jag kan knappt gå, och det värsta som finns nu är trappor! :(  det kommer nog inte bli bättre imorron känner jag! haha fyfan. knätä heeelt uppsvullet och jag vet nte vad jag ska göra, haha..

godnatt!




8 mars!

och måndag.
längtar redan till fredag! ;) haha.

i helgen har jag bara tagit det lungt, i lördags kom erik och hämtade mig så åkte vi hem till honom och tittade på melodifestivalen, sen la vi oss och titta på film. men såklart så somnade jag under ''luftslottet som sprängdes'' den som jag verkligen ville se. menmen, får titta om den nån gång. bara att den är väldigt lång. så kanske därför jag somnade! haha

igår spelade jag match och sprang som en galning.. (tycke jag då) efter matchen gick jag och älskling hem och så duschade jag och käkade. sen la vi oss och tittade på film. men båda somnade! slutade med att vi tog varsin ansiktsmask och tittade på wallander! sen åkte babe hem. gick och la mig en stund efter.

idag började det med skolan som vanligt. det va helt okej! första dagen för hästen också efter operationen! skönt att hon är tillbaka :)  på vägen hem så gick bussen sönder så fick ta en annan jävla buss, så det va riktigt segt. och nu sitter jag här, en timme senare. och ska ut på en promenad med johannisen! ska köpa lite göttgött att ha till pluggandet efter! super-duper juuu!

men nu måste jag skynda mig ut! puss guRka!

mina älsklingar! <3


6 mars!

lördag!
för mig har lördagen vart väldigt seg, jag har vart väldigt seg. har inte gjort specielt mycket, vart med mamma och lelle och handlat! sen va jag med johannisen ett tag! suttit mycket vid datorn men inte haft nån ork att skriva i bloggen! nu sitter jag iaf och är jätte proppmätt och väntar på att erik kan komma snart, för snart börjar melodifestivalen och han är inte här än. vi ska hinna hem till honom, men det gör vi aldrig!
idag har det vart en till härlig dag med sol! det har till och med vart plusgrader! snart blir det sommar :D

gammal bild på mig och felicia :) förra våren tror jag det va :)

 

 

 


5 mars!

idag är det fredag och det har också vart sol! det va för första gången härligt att sitta på bussen med solen i ögonen! kan det inte bara bli varmt också? ;)
skola idag, det va väl okej. kom precis hem. slutar sent på fredagar, riktigt segt faktist. blir väl att ta det lungt ikväll. eller jag vet inte vad jag ska göra ikväll iaf!
men nu ska jag iaf ner och va med mamma och lelle. mår skumt idag! så skulle kännas bra med lite sällskap.
kvällen igår va inte riktigt bra.

har inte bästa humör idag. så blir väl att låsa sig inne, finns inget för mig att göra endå. men nu ska jag ner! måste plugga över helgen också, riktigt segt. menmen, har inget att göra endå så det får mig att göra nåt iaf..?

puuuuuuuuuuuuusssssssssssss


4 mars!

började dagen med skolan som vanligt! hände typ inget specielt där. hade biologi prov dock, det gick väl okej! blev lite förvånad att jag kunde så mycket, sen om det är rätt eller inte vet jag ju inte ;)
failade på matte provet vi hade i tisdags, och min lärare ringde hem igår och sa att det va några anda i klassen som också gjort det, men så visade sig att det va typ halva klassen som failat. fan va sur jag blev! sen ville hon snacka med morsan men hon ville itne snacka med henne, för jag kunde berätta det sen!  ååh.  känns som att allt går dåligt i skolan.
men jag har iaf vart i skolan varje dag, och kämpat mig igenom. snart är det helg och då får jag äntligen pusta ut och vila! och titta på melodifestivalen! :D
jag sitter inne på mitt rum och lyssnar på melodifestival låtarna och väntar på att erik ska komma. har precis målat naglarna så väntar på att dom ska torka också! erik ska hjälpa mig plugga så att jag kan klara det jävla matte provet som alla ska göra om på onsdag!
när jag kom hem städade jag klart, och dammsög. har cyklat på träningscyken för idag också, får se ifall jag gör det mer sen ikväll eller om det bara blir en slappis i badkaret med ansiktsmask, låter härligare!;)
men nu ska jag låta naglarna torka så att jag kan duscha fort innan erik kommer!

kööööööööööööööösssss

kan det inte bli sommar snart? hatar detta skitväder



super härlig daaag!

dagen började som sagt lite dålig!
men det blev bättre under dagen, det har vart så härligt idag. eftersom det har vart sol. dock kallt, men det har vart skönt med äntligen lite solljus!
nu har jag:
* städat rummet + dammat
* sytt mina kläder
* rensat lådot
* rensat gaderoben
* tvättat
* dränkt mitt löshår i balsam
* vart hos min älskade johanna!
* OCH lagat mat!
duktig flicka jag har vart! har haft otroligt mycket energi idag. men snart är det slut på det, för jag ska snart sätta mig på träningscyken och köra ett pass! blir väl 50 minuter idag med! och så är det greys anathomy . så jag är glad över det! desperate housewifes hade ju pemiär igår också, och det hände ju lite grejer så satt hemma hos erik med tårar i ögonen! haha. det är ju verkligen mina favorit program, OCH gossip girl kan ju vara skoj att titta på också!
jag har lyssnat sönder på melodifestival låtarna! dom är ju sjukt grymma dom flesta! haha. så har dunkat det samtidigt som jag har sysslat med håret bla.
var hos bästavän en stund också, hon är sjuk så vi tog en kopp te och satte oss och snackade, bla gossip ;) so our style
nu sitter jag här med melodifestival låtarna och ansiktsmask och fönar/plattar mitt löshår. så snart blir det greys med mami! och en frukt på det! KANON! :D




kössssssss

3 mars!

äntligen hemma!
kom precis hem från skolan, så nu har jag satt på hög musik och ska städa lite på rummet! och sen ska jag träffa johanna när hon kommit hem! senare blir det träning på cyken här hemma!
var hos erik igår så skrev inget, men nu är jag hemma igen! så jag kanske uppdaterar mer när jag är hemma! ;)
idag har det inte hänt specielt mycket, har haft en ganska okej dag än sålänge!
men petter (en i klassen) kom med en fånig kommentar! tinis pratade om att hon ville se iron maiden live i  finland, och då sa han: men du kan ju lyssna på dom på spotify?  hahahaha!
jaja, nu ska jag städa!
pusspuss

gammal bild!   I (L) IFK

1 mars!

en ganska skön dag. börja med att jag mådde jätte dåligt imorse! men jag gick upp endå och käkade, mådde fortfarande inte bra men åkte till skolan. har musik, och det va roligt. vi håller på att börja med att spela trummor! efter det hade vi rast och då hände det lite grejer..(?) sen hade vi lektion igen, och tittade på film. fick ett gammalt resultat från ett läxförhör, fick 13/16. aas grymt! engelska också, ;) sen hade vi so, och började med att klassen redovisade och jag gjorde prov.
och nu sitter jag här. är sjukt trött. men ska försöka samla lite energi att sätta mig på träningscyken och köra ett pass! har ju inte tränat sen i torsdags eftersom jag vart hos erik.
så jag ska fortsätta dunka lite musik och städa lite på rummet, sen ska jag träna och sen måste jag plugga! kanske åka med mamma och handla!

gammal bild på mig och moa!


natti natti!

snabbt inlägg innan jag går och lägger mig!
jag har haft en kanon helg men älsklingen! som sagt så har jag tagit paus från blogg, och internet överhuvudtaget! jag och älsklingen har umgåts hela helgen och gjort mysiga saker tillsammans! i torsdags åkte jag till honom i det snöiga skitvädret! träffade mikaela, benne och bennes kompis en stund innan fö jag märkte att bussarna inte gick timman innan! så satt vi och käkade och snacka lite! sen åkte jag till älsklingen och på bussen till honom så satt jag och snackade med mikaela i telefon för vi hann inte prata klart :) så kom jag fram så skulle erik skotta, så jag tog på mig termobraller och satte mig i snön och höll honom sällskap, och hjälpte honom med skottningen lite också! vilken tur att han har mig ;)
sen så tog vi det bara lugnt resten av kvällen! på fredagen vaknade vi och jag kommer inte ihåg vad vi gjorde egentligen, vi åkte iaf och handla!

på lördagen vaknade vi ganska segt, så vi gick upp och käka sen skulle erik ut och laga sin bil så jag låg kvar inne och läste klart min bok ''snälla pappa nej'' . en sann berättelse om en pojke som blivit utsatt sexuellt som barn. det va berörande att läsa, och man fick tårar i ögonen samtidigt som man läste! så pluggade jag en stund,sen blev det för tråkigt så jag somna, och vaknade av en söt kille ligger och pussar på mig, bästa sättet att vakna på! så gick vi ut och fixa tunnan, fyllde den med vatten, och sen väntade på att den skulle bli varm och medans den blev det så tittade vi på melodifestivalen, som va väldigt bra i lördags!
så väntade vi nåra timmar och sen gick vi ut och badade och det va underbart! förutom när vi skulle hämta ved, hahaha. eller erik fick springa och hämta mer ved medans jag bara behövde öppna locket, jaja det va iaf skiit kallt! vi låg en stund i tunnan och frös också. men det löste vi med jägermeister och cola ;)
när vi väl va för trötta för att bada då va vattnet härligt! så gick vi in och duschade och värmde oss framför tvn med UFC! sen gick vi upp och la oss och jag deckade direkt!
imorse låg vi kvar i sängen en låång stund. sen gick vi upp och käkade frukost och så va det konståkning på tvn, så jag satte mig och titta på det. vi har väl inte gjort nåt specielt i helgen egentligen, men det har vart mysigt!!
så nu ska jag gå och lägga mig för mitt huvud spränger snart och jag har skola tidigt imorron!


hitta en bild från när jag, pappa, annelie och stella va på kreta. en härlig dag i våra svarta kläder, guud vilken tur att vi har växt ifrån det!



hoppas alla har haft en lika bra helg som jag har haft!
dock blev det ett långt inlägg!
pusspuss

förresten, idag har jag och min ängel 2 månader! och det har vart dom bästa!


RSS 2.0