24 februari

hallåå! ååh så skönt det är att vara ledig idag!
jag har tränat i 45 minuter nu på träningscyken så jag har vart duktig idag med! dagen ä ganska seg, bli nog att mysa med te framför tvn och titta på konståkning. börjar bli sjuk så det är bäst jag stannar inne!!
jaja nu ska jag göra lite te och lägga mig med filt i min goa soffa och njuta av den fina isdansen! dock kommer jag bli deprimerad för jag saknar det såååå! sånt är livet


här får ni en underbar bild på mitt gamla lag, limelight! som tur är känner ni inte igen mig :D



xoxo


underrbart!

nu har jag haft en sån mysig kväll.
har suttit med mjukisdress , fast mestadels med täcke, och pratat med älskling, vi har planerat lite vad vi ska göra i helgen. så har jag kollar runt lite konserer, och pratat med en gammal kompis från falun! mycket händer på en kväll..
skönt med att va ledig imorron faktist, föörsta gången på länge jag tycker om snön. händer inte ofta!..
så imorgon ska jag itne sova speciellt länge utan det blir att gå upp hyffsad tid så drar jag hem till mamma och tränar på träningscyken, tar en dusch och sen får vi väl se vad som händer. är ganska seg idag så får se hur jag är imorgon.
har lyssnat igenom en massa gammal musik, som tex jessica simpson- theese boots are made for walkin. längesen man hörde den ;)
nu ska jag lägga mig och fortsätta mysa med bubbelvatten och täcke! grrr



23 februari

helgen har vart kaos! men i söndags fick jag iaf träffa erik som kom hem! bara att det tog 2 timmar att ta sig från kållered till centralen för att tågen va sönder och sen kom dom inte och massa skit! träffade iaf oscar blomen på vägen så va med honom för ha skulle också till stan, så vi va arga tillsammans. och precis när jag kom till centralen så gick bussen, så fick sitta en kvart till och vänta.
sen va jag med erik hela dagen, vi bastade och tittade på film och tog det lungt!
igår va det skit med!
och idag har det vart helt okej. va i skolan óch när jag kom hem så stog pappa och lagade mat till mig så käka jag den, och så drog jag och pappa jag handla en stund. så nu är min telefon klar! söt är den. dock är den lite rosa men det gör väl ingenting egentligen.
skolan är inställd imorgon pga vädret, flera tak i göteborg/mölndal/kungsbacka har rasat så det är för våran säkerhet. så missar matte provet vi har imorron så det är segt men också skönt!
sitter hemma hos pappa och sjunger lite. funderar på att skita i att gå hem och träna på träningscykeln och ta en promenad istället. jaja, får se vad som händer, det är trots allt mörkt ute:(
ska fortsätta med att vara glad innan nån/nåt förstör det!


bild från förra sommaren, alltså 2008, det enda som har mina tankar upptagna!


:D

syrran är här och med en väntan till melodifestivalen så gick vi ut och brottades i snön!
fast katterna först

 









så slutade det med att mamma flög ner också ;)


go o gla eller inte?

 min dag börja som sagt inte bra. vaknade till detta skit väder! och när jag satt och käka frukost fick jag ett sms av erik att dom kanske inte kommer hem idag pga snövädret. det går knappt nåra bussar, och dom som går ä försenade. jag är typ instängd, för jag har ingenstans att ta vägen :p
så har suttit och pluggat en stund. och så kom mamma hem med en träningscykel så jag har precis kört 40 minuter på det. känns härligt skakigt i bena! hade tänkt att hoppa in i duschen nu så får vi väl se vad som händer senare, blir antagligen melodifestivalen med mamma, som sagt har ingenstans att ta vägen eftersom erik antagligen inte kommer hem idag.
ska väl plugga lite också! har 3 prov nästa vecka!



ungefär såhär ser den ut! läckerbit 



jag är fortfarande pissed över skitvädret och jag vill att erik ska komma hem nuuuuuuu!
och såklart saknar jag min bästavän johanna!


20 februari- ett helvette!

det snöar som tusan här hemma! och tvivel på att bussar  går idag, uuuuugh va sur jag är.. vill ju åka till erik sen när han kommer hem. ååååååh va sur jag är på detta j*vla vääder!
nu kom dock min katt och satt sig i fönstret, och gosar lite med mig. blev på lite bättre humör!
ídag blir det nog ingen rolig dag.. typ sitta hemma, blä...
men nu ska jag ner och käka frukost,
pussss

go o glaa!

nu sitter jag hemma, efter att va ute i snöstormen!
åkte till stan med lovisa så gick vi på cafe , sen kom mikaela s, så satt vi jag tjöta och typ skrattade som fan, dock skriver jag inte hur våran är , men inte riktigt noormal! fick iaf nåra goa skratt, så åkte mikaela och träffa tinis.
så jag och lovisafisa stannade kvar och väntade, men orkade inte så vi drog till mölndal där vi träffa massa, så stog och tjöta med dom , och min buss hem va typ 10 minuter försenad så stog och frös jättee mycket! synd om mig..
sen när jag väl tog bussen så kom jag på att det va den andra bussen, så nu skulle jag få gå en bit hem... inte speciellt i detta sketväder! så jag halv sprang hela vägen hem, när jag väl kom hem hade jag håll och fick nästan astma anfall, låter roligt ellerhur?
kom på att imorron kommer jag ha träningsvärk! jag och karolajn körde gärnet förut!
vi ska dra till gymmet imorron med, och sen ska jag fixa mig och dra till stan med mikaela och lovisa. sen runt 7 ska jag till älsklingen för han kommer hem imorron! :D
så jag ska hem till honom och vänta på honom, men hittar väl på nåt roligt där.
jaja, nu ska jag inte skriva på fööör mycket, för nu ska jag fortsätta sjunga! har väääldigt tråkigt på en fredag kväll, men det är skönt att ta det lungt!

outfit for today ;)


:D





nu har jag precis målat mina naglar, blev jätte fina :)
dock så har jag brutit en nagel så fick måla ett hjärta där, fyy! hatar att bryta mina naglar..
jag har busat lite med katten nu, men nu hoppa hon i min tvätt korg och ligger och nanar, jag hör att hon rör på sig lite, men tror inte hon vill upp! haha .. vilken mongo katt jag har..
tittade nyss på os i vancuver när anja person skulle åka, fyy vilken hemsk landning det blev, och hon va ju såå nära på att få silver! vi allihopa satt hemma och tittade och allihopa satt och skrek lite, haha!

nu ska jag låta naglarna torka sen ska jag nog gå och läsa min bok. älskar ju som sagt att läsa :)

17 februari

vaknade vid 9 idag, trist eftersom jag kunde få sova till 10 idag, haha! så låg i sängen och typ halv sov för jag kunde inte riktigt somna om.
hörde hur lelle gick med sina kryckor i trappan så visste att nån va vaken iaf, såklart hörde jag min katt jama utanför min dörr , menmen! en vana nu..
gick upp och tog nåt att käka sen drog jag till kållered och köpte mascara, med hästen. sen kom carro och anni, så gymmade vi ett tag och sen gick jag, hästen och carro och solade. så nu har jag bränt mig rejält! inte på roliga ställen heller.. haha! ;)
när jag kom hem duschade jag och bara tog det lungt, jag och johanna åkte till mölndal en stund. och nu sitter jag här, är sjukt seg. ska nog sätta mig och spela sims2 haha!
har inget annat för mig endå!
igår satt jag uppe och läste en blogg om typ händelser, alltså folk som skriver in till den tjejen som har bloggen och skrivit typ deras ''historia'' om nåt hemskt dom vart med om.. typ en tjej jag läste hade blivit våldtagen av sin egen farsa, och typ en tjej blev såld som hora av sin kompis. sjukt hemska grejer! fanns lite allt mäjligt hemska grejer, kände igen mig i vissa berättelser, kanske det är därför jag tycker det är intressant att läsa!




jajjemen såhär ser jag ut!
har haft tråkigt ikväll så har tagit lite bilder och fixat dom ;) lägger in nåra snart

16 februari

åååh så skönt det är med lov!
men som sagt så utnyttjar jag inte riktigt tiden att sova länge. har vart uppe runt 9-10 igår och idag! igår gick jag upp vid nio och drog till gymmet med bt det va häligt! många skrattanfall fick vi också, speciellt när vi gick därifrån så hade vi kvar sånna blåa man har på skorna så vi gick en liten bit med dom och så märkte jag att vi glömt att ta av dom så dog vi av skratt , till och med killen på parkeringen garva åt oss! haha
sen under dagen tog jag det lungt, ida kom över en stund på kvällen. sen satt jag och sjöng hela kvällen och tittade på ''sherlock holmes'' men blev så trött så gick och la mig vid typ 11.
idag sov jag till 10 och va jätte pigg, va hemma hela dagen och tog det lungt! sen när hästen kom hem så drog vi till sportlife och solade! sen kom jag hem och gick en liten promenad med johannisen!
imorron ska jag till gymmet med carro,hästen och angelica, då ska vi träna ett tag och sen ta en solning, härligt!
sen vet jag inte vad som händer, men det är härligt med lov! förutom att det snöat hela dagen idag! :(
& jag saknar min erik ..



hemma!

nu har jag kommit hem! köpte chips och cola på vägen hem haha!
så nu sitter jag och försöker trycka i mig lite, men går inte speciellt bra. det är helt proppfull efter all mat och efterrätt! lilla farmor som gör så go mat att man käkar sig full!
har haft en mysig dag med stella, pappa och annelie! och såklart farmor! käka jätte god mat och sen väntade vi på min faster, hennes man och min kusin så fikade vi, och käkade choklad haha!
på väg va jag så trött så la mig med musik i öronen och somnade! sen gick jag och stella in och köpte gottgott på coop!
har tagit av mig mina tighta kläder så sitter i mjukis dress och uppsatt hår! min ansiktsmask är slut så måste åka och köpa ny imorron! funderar på om jag ska spela sims2 eller om jag ska lägga mig och läsa och bara ta det lungt. haha! svårt val
jaja, jag får väl komma på nåt så jag inte har så tråkigt :)

hitta en gammal bild från förra året!



pusspusss

15 februari

goddag!
började dagen med att gå upp klockan nio och packa och åka iväg och träna med bt! mötte henne runt halv 11 så gick vi till sportlife och tränade lite mer än en timme. vi båda va väldigt flamsiga idag haha, ingen av oss hade energi typ haha.
nu har jag kommit hem och tagit en macka , ska hoppa in i duschen strax, sen fixa iordning mig och åka till söta fajmoj i varberg :) kanske kusinerna kommer och hälsar på också!
efter det vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske vara hos pappa eftersom det va så längesen och jag har ingenting att göra endå eftersom jag har lov :) haha!
skriver sen! ;)

blir en bild på mig och bt :)



mysig till det!

nu hade jag tänkt att mysa till det för mig själv och sätta på min och älsklingens favorit film, moulin rouge. eftersom min älskling inte är här under denna mysiga dag så får jag väl titta på denna mysiga film istället!
jag har precis käkat lite god glass och övat lite på att sjunga olika låtar! snart så..



ska sjunga en stund till sen myser jag till det rejält! tycker jag själv då!haha
dagen har vart helt okej. mitt rum är jätte fint nu, jag har damsugit, dammat lite, bytt gardiner och fixat och donat lite. blev jätte fint! och det tycker mami också :)
blev dock ingen träning förut, menmen. gick hem och sjöng istället.

pusspuss

14 februari - alla hjärtans dag!

alla hjärtans dag idag!
hur mysigt som helst om man nu hade nån att vara med haha!
älsklingen har ju åkt nu så jag har faktist umgåts med syrran och morsan idag, vi drog i väg vid halv 12, och nu kom jag hem! vi tog en shopping runda på IKEA, sen drog vi och käka sallad på dahls. jätte gött:) blev en morotskaka från grafitti också såklart ;) sen shoppa vi dom sista grejerna och åkte och lämna syrran  http://idamariaida.blogg.se/

så nu ska jag fixa lite på mitt rum med mina nya fina ljusstakar och sen plocka in lite tvätt och sen ska jag och mamma laga mat. ikväll är det träning så jag får förbereda mig på träningsvärk imorron :) blir nog fyys som vanligt haha!

lite tråkigt att fixa alla <3 dag ensam, menmen. jag och älsklingen hade det jätte mysigt igår!
vi kollade på film och myste till det! så fick jag mitt första paket med choklad hjärtan som vi började käka på. sen gick vi till hans mormor och morfar och hämta bullar sen upp till honom igen. så började han packa sina grejer och medans han och hans mor gjorde det så satt jag vid datorn och små sjöng lite :) sen började melodifestivalen, tyckte det va jätte dåligt då! det fanns typ inga bra låtar, dock en jag tyckte va helt okej va ''manboy''. sen vad det inte alls det jag tycker melodifestivalen söker!

efter melodifestivalen körde älsklingen hem mig och han fick sitt paket medans jag fick mitt andra! min gulleplutt! vi sa hejdå och sen satte jag mig vid datorn, va sjuukt trött! så skrev lite mer på sms med bebis sen orkade jag inte va uppe mer så jag gick och la mig.

jaja, nu är han på väg upp till sälen medans jag sitter här . fast nu ska jag laga maat!:D så vi hörs kanske ikväll!

ha en jätte bra alla hjärtans dag!


13 februari

nu sitter jag hemma hos älsklingen och lyssnar på musik och små sjunger :)
han håller på att packa för han åker till sälen imorron:) så vi har haft våran alla hjärtans dag idag. så vi har myst till det lite extra!
i helgen har vi bara tagit det lungt. träffade stella en stund igår medans vi åkte och handlade.
har tittatr på avatar nu också. hur bra film som heeelst! tittade på sherlock holmes också! 2 väldigt bra filmer!
ikväll ska jag inte göra nåt speciellt, iaf ge älsklingen sin present men det blir nog ikväll!
uppdaterar nog senare annars hörs vi imorron!

pusss



9 februari

behöver skriva av mig


jag är som luft för dig, du säger ingenting, inte ens visar intresse över att jag finns eller hur jag känner. du skiter fullständigt hur andra känner och mår. tänker du inte på att du är inte ensam med ett hjärta? det finns fler än du. det är bara du och han för dig. inget annat, jag då? jag om nåt borde betyda nåt för dig. istället är jag ingenting för dig. du tänker väl inte heller tanken att ens säga nåt till mig om du inte skäller på mig och säger vad som är fel. du av någon vet att jag tar åt mig. du av någon borde veta att jag känner som jag gör. det gjorde du alltid innan, när jag va någonting för dig. men vad hände? tog han upp ditt liv så att jag bara försvann? blev helt osynlig helt utan att du märkte det? det är väl inte speciellt svårt att fråga hur nån mår, eller vad som händer.
jag är trött på att vara nåt, eller att inte vara nåt. jag är trött på att vara osynlig. jag vill kunna prata och umgås med dej som vi kunde innan. nu ses vi knappt, det förstår jag att vi inte hinner ses. men när vi väl gör det är det så svårt att växa ord med mig? jag är inte farlig. även ifall jag har ett temperament som ingen annan så betyder inte det att jag inte har känslor.
tänker du inte på att jag kanske behöver dig? även ifall du inte behöver mig

inget är som man önskar




gaaalet

det är sjukt, vilken träningsvärk jag har. jag har jätte ont i röven och låren, både framsida och baksida! herregud, det va längesen jag tränade såhär ''hårt''  , om det nu bara går att kalla det så, haha!
mina knän ät sjukt svaga idag samt igår med. så jag går runt här hemma och haltar, och ska samtidigt försöka leka med katten, men hon springer bara iväg så det går inte så bra. så får sitta still vid datorn istället och kolla runt.
har nationella prov imorron så måste tagga inför det, om man nu kan tagga inför ett prov. så iaf, funderar faktist på att gå och lägga mig snart, så att jag itne försover mig och INTE kommer för sent!
det hade vart värsta tabben..
nu är det bara denna veckan kvar innan det är lov, och det är härligt. för efter lovet kan man ladda om och köra järnet! det ska jag försöka med iaf, nu sista terminen i 9an! så att jag får dom betygen jag förtjänar!
jaja nu ska jag sluta skriva om skolan. det är ju så tråkigt. fast vet dock inte vad jag ska skriva annars

kan ju meddela att jag har nationella imorron, och på torsdag och prov på fredag. + läxa till varje dag. jajjemen va kul! fortfarande skola, men det är det mycket att skriva om!

men nu ska jag tvätta bort sminket och sätta mig och plugga läxan tills imorron! pusspuss

8 februari

idag är det ingen vanlig dag. idag fyller
Karro andersson 16 (L)
och
isabell olofsson 16 :)
grattis brudar

jag har iaf haft en sjukt bra dag. började dock att jag kom lite sent, men inte speciellt ovanligt? kom in i klassrummet, och jobbade flitigt med josefina!
sen hade vi musik, och det va jätte kul! har prov i det snart så bara till att börja plugga.
på språkvalethände inget kul. lyssnade på lite musik och så. sen hade vi so. och till min förvåning, så blev jag klar med allt i so. jag jobbade som en jävla gris i 2 timmar. och nu är jag klar och kan läsa på till provet på fredag :D
så nu siitter jag här, och är jätte trött. ska snart plugga och äta. sen hade jag tänkt att gå ut och gå, men jag har sån träningsvärk att jag knappt kan gå så får väl se vad som händer med det, haha.
men nu ska jag iaf dunka musik och göra det jag tycker är jätte kul = tvätta & rensa gaderoberna!
på söndag är det alla hjärtans dag , hoppas alla hittar på nåt kul med den dom älskar!



/ f


underbart!

nu har jag vart duktig, och tränat i nästan 2 timmar! det blev fys.. haha! hemskt
jag kommer ha världens träningsvärk imorron. det är knappt att jag orkar resa mig från stolen utan att det värker i röven och låren! haha! det märks verkligen att jag är otränad nu. tihi
helgen har jag spenderat med min söta pojkvän, i fredags tog vi bara det lungt, för jag va sjuuukt trött efter en lååång skoldag. på lördagen tog vi det lungt och när klockan blev lite mer så tittade vi på melodifestivalen, såklart va det jag som tvingade honom (a) efter melodifestivalen la vi oss och tittade på film, tittade på green street hooligans! bäästa filmen ever!
idag när vi vakna så va det jag som drog upp honom, så gick vi ner och tog på oss en massa kläder och tog med hunden ut och lekte i snön i skogen. sen kom vi hem och sen åkte vi hem till mig, eller han lämna av mig hemma.
kom hem, käkade och träffa lelle. som jag inte träffat sen innan operationen, det va ingen kul syn :( förutom att han passar riktigt bra i sjukhus klänning! haha
sen packade jag och drog på träning, åh det va jobbigt! och nu sitter jag här. ska snart lägga mig och nana, för imorron är det skola och nu ska jag kämpa mig igenom denna veckan sen är det LOV! :D

snyggingen!


nu ska jag gå käka up mina chiips och lägga mig och läsa. natti!

 


7 februari

äntligen träning!
haha nu måste jag skynda mig packa och dra iväg på träning! puss


rest in peace

idag är det 3 år sen du försvann.. min kära faster.
du finns i våra hjärtan, vi saknar dej som tusan!
vi hoppas du mår bättre och vakar över oss.
vi älskar dig och glömmer dej aldrig!



nu har jag precis lagt in en till maskin tvätt, så jag har hängt den andra.
ringt och pratat med syster. / www.idamariaida.blogg.se
har också hunnit göra klart med so, och ska göra klart matten. sen har jag läst lite kemi, och snart ska jag koppla av och läsa färdigt min bok.
om jag orkar så ska jag rensa lite i mina gaderober för dom är KAOS! haha
funderar på att laga nåt gött och äta också, hm... får se vad det blir ;)




pusss!


4 februari

idag ligger jag hemma och är sjuk. mått illa hela natten och vaknade med världens huvudvärk! typ som när man reser sig för länge så dunkar det i huvudet.. fy vad det är hemskt!
jag har iaf vart vaken halva natten för jag drömde mardrömmar inatt med. den va hemsk, så vågade inte sova mer!
älskling hämtade mig från skolan igår så åkte vi hem och skulle plugga men vi käkade och la oss framför tvn en stund, sen när mamma kom så fyttade han bilen så gick vi in och skulle plugga, men jag va värdelöös och gav upp. så vi gick till pappa och sen köpte godis, så gick vi hem och tittade på film. vi skulle ladda hem en tecknad film som jag älskade när jag va liten, men så blev det en helt random film istället. haha!
men vi låg och pratade typ hela filmen så missade den, haha! sen åkte han hem i detta snöiga vädret och jag gick och la mig med katten i sängen :)
nu mår jag lite bättre, har fått i mig mat och cola (a) och en huvudvärkstablett. jag har precis lagt in en maskin tvätt och lagat mina leggins, nu ska jag plugga so så att det blir klart nån gång. sen ska jag nog försöka mig på matte igen :( haha!
så nu måste jag plugga, pusspuss!
och jag äääälskar min nya telefon, även ifall jag är ovan vid den ;D

hitta ett par skiiit snygga skor på nelly.com
grr!

2 febuari

idag har jag haft en sån dag som jag bara säger en sak = skjut mig!
en possitiv grej har hänt och det va att jag fick min telefon idag, men såklart går det inte bra att installera den på datorn, ååh jag har så dåligt humör idag. det är helt galet! jag skriver när jag lugnat ner mig! jag är så sur att det rinner tårar!
:@


här är en glad filly, trots allt så va det 09!


bästavään

 

jag vill bara säga att jag har väldens bästa vän, och utan henne skulle inte jag varit så glad som jag är.min bästa vän är såklart störst bäst och vackrast, ingen är bättre henne (förutom mig då) och jag älskar min johanna. som är min bästa vän från typ 5 år tillbaka! såklart har vi dåliga tider som nog alla har, men vi klarar oss genom eld och vatten tillsammans. och bara så ni vet så finns det ingen bättre än oss?;)
johanna är verkligen det bästa jag har, även ifall du kan va lite tjötig ibland, men det är nog jag med? haha
så jag säger som vi sa för 2 år sen, we said forever right?
här är det dock en bild från nog 2 år  tillbaka, fjortis tiden jajjemensan! haha, så som ni ser så har jag också haft min tid :D
så nu vet ni att jag har världens bästa vän också! genom eld och vatten!


1 februari

tiden går bara fortare och fortare, snart är det vår! trots att det snöade hela dagen igår och tror det snöat lite inatt. igår tog jag och älsklingen det bara lungt, vi bastade i nåra timmar, myste och tittade på film. vi gick och la oss vid runt 11 för då va vi båda jätte trött. somnade med den vackra fullmånen över oss.
när jag vaknade imorse var jag verkligen inte sugen på skolan, jag vaknade och va helt okej trött, sen när jag la mig igen så blev jag så sjukt trött igen och somnade om, ush att jag missa skolan.
vaknade runt typ 11,12 av att min sötnos pussade på mig. vi låg och dega i sängen i nåra timmar, sen gick vi ner och käkade frukost, tog ut hunden. sen skulle vi åka och handla men det va en jobbargubbe som fastnat i deras hala backe, så han hade tydligen kört upp och när han märkte att det inte gick att komma upp så hade jag backat ner och då hade han backat ner i diket så han satt fast, haha! satt fast ett bra tag också, för det hindra att jag och älskling skulle dra och handla. men till slut fick dom hjälp och kom iväg och då kom jag och bebis också iväg, åkte in till kungälv och handlade, mycket att bära...  uuush, jag som inte är så stark heller, får jobba på det haha!
när vi handlat klart var vi båda hungriga så vi köpte med donken hem och käka, sen körde bebis hem mig.
på vägen hem ringde mamma och skällde på mig, och jag blev förbannad. så i bilen satt jag och tjurade.
satt och tänkte på varfö jag blir så sur när jag vet att hon bryr sig, att jag har en mamma som bryr sig. jag skulle ju inte vilja byta bort henne för nåt? mamma är ju nåt utav dom bästa jag har. skulle aldrig klara av att förlora min mamma, så som min mamma förlora sin. min käre mormor.. rest in peace mormor.. jag älskar dig
nu sitter jag här och lyssnar på musik, ska nog snart ut på en promenad , även ifall det är kallt så är det skönt att gå ut och rensa sina tankar när man har mycket att tänka eller funderar på .. så det ska bli härligt, för det behöver jag.
efter eller innan det så ska nog städa mina gaderober, hittar ingenting längre..  :( riktig otur!

imorron ska jag och pappa åka och köpa ny telefon, så jag är glad över det. dock så ska jag hinna att ta en spring tur innan det blir mörkt, eftersom jag inte gillar mörker annars hade jag gett mig ut nu!
längtar verkligen till sommaren! fyyy med allt snööö

en härlig sommarbild,med den härliga solen som jag saknar väääldigt mycket UTAN snö :)


RSS 2.0