22 November

hemma!
kom hem i söndags dock, men har haft fullt upp med annat. egentligen har jag det nu med, men orkar inte plugga! haha.. suttit i 3 timmar men har knappt kommit fram till någonting och det ska inte alls vara inlämnat om 3 veckor, utan om 1! så jag har lite smått panik med skolarbeten just nu!! :/
längtar verkligen till jullovet så att jag kan få komma härifrån och vara med min älskade Kim igen!
var iaf på östra sjukhuset igår för att kolla bölden på rumpan, det gick som det gick och jag hoppas att röntgen går som den borde och att dom hör av sig inom kort!
efter sjukhuset så åkte jag till skolan och träffade alla mina älskade vänner igen som jag inte har träffat på över 3 veckor, eftersom vi hade lov och sen praktik! så det var underbart att få träffa klassen igen! :)
tänkte lägga in lite bilder från när jag var hos min älskade pojkvän också, så njut! :)
på lovet så åkte vi till deras stuga som ligger mitt ute på sjön, jag,Kim, Camilla,Ralle och Kim. det var riktigt mysigt, söp till det riktigt på kvällen och eldade! :)
byebye stugan!

kommer inte riktigt ihåg vad vi egentligen gjort under dessa 3 veckor men dom har varit så j*vla underbara och dom har gått alldeles för fort! känns som att jag knappt varit borta. jag är kär mer än någonsin och det känns underbart! nu längtar jag bara tills nästa gång jag får träffa min Kim!
jag älskar dig otroligt mycket, min kille. längtar verkligen efter dig igen! och när jag väl kommer att få se dig igen så kommer jag bli lycklig, då kommer mitt hjärta vara helt igen! för utan dig så är inte mitt hjärta helt, du gör mig hel.

// xoxo

RSS 2.0