08/05/2012

HejHejHej! Nu var det verkligen längesen jag skrev!
Det har hunnit många saker sen sist jag skrev.... jag vet inte ens vart jag ska börja..
Kim och jag har iaf 9 månader idag! helt otroligt :) det har gått riktigt fort, även ifall det känns som att vi kännt varandra i evigheter.. min älskade man kommer hit på fredag & då blir det partyparty för min älskade Sandra som fyllde 18 igår.. dock så har jag några månader kvar, buhu :(
Jag, Sofia, Sandra, Kim och Jonas ska upp till Peace & Love den 25 med! Jag och tjejerna ska jobba och killarna ska kolla på artister osv.. det sköna är att vi har ett riktigt härligt schema, som jag är jätte nöjd med och att jag jobbar exakt samma tider som brudarna.. vilket är skönt för då blir man inte ensam heller!
Idag har jag varit ledig från skolan, vilket har varit riktigt skönt. ställde klockan vid halv 10, så degade jag i sängen, sen tog jag en stabil frukost och tog bussen ner till gymmet för att sola och sedan vårdcentralen för att ta den andra sprutan mot livmoderhalscancer, och den gjorde såååååå ont! :(
Sen gick jag iaf hem, det tog cirka 30 minuter, och då gick jag inte jätte snabbt och inte långsamt heller. så nu har jag nog tränat klart för dagen. Jag och mamma tänkte ta en springtur ikväll, men vi ska färga håret oså istället! hihi.
så nu resten av dagen ska jag plugga, skicka ut lite cv och njuta av min lediga dag.. även ifall det inte är så fint väder som man hade önskat!

Om mindre än 1 månad så åker jag papi, Anneli och älsklingen till Mallorca! Jag lääääängtar!

Har spenderat 4 veckor nere hos älsklingen, haft lov och 2 veckor praktik. Det var 4 helt otroliga veckor, helt sjukt hur underbart det har varit. Jag hade 2 jätte bra praktiker och en underbar familj att bo hos. Jag har verkligen tur att ha hittat en pojkvän med en sån fin familj!






Min man är det finaste som finns!

RSS 2.0