31/10

halllluu!
idag är det halloween, riktigt skoj!
jag har nyss käkat frukost och nu ska jag byta om och dra och möta boysen , srkiver sen. det kommer bilder in senare , och då får ni se vad jag klär ut mig till! skriver senare

30/10-09



haaajj! nu är klockan snart halv 2, och jag är pigg. sitter här och dricker cola. men jag är nog över trött. haha! jag har iaf kommit på vad jag ska vara på halloween, så det kommer nog in bilder från lördag efter denna helg. det kommer bli en riktigt rolig helg för den delen! idag(fredag) kommer min käre syster och hennes pojkvän, det kommer bli mysigt. saknat dig som fan bebis! så ni får en bild på oss. gammal bild, men det är skit samma.
nu ska jag väl fortsätta att vara pigg och glad, eller bara lägga mig i sängen och försöka somna någon gång. skriver nog imorgon! pok<3

28/10-09



tjeena!
helgen har vart helt galen, har itne suttit mycket vid datorn så har tyvärr inte skrivit, men nu är jag hemma och det är riktigt skönt att ha lov!
det finns så mycket att berätta om helgen men jag orkar itne skriva allt. men i fredags va jag hos michan. mysigt med brudarna. i lördags var jag på middag hos pettsson men massa. och det var också riktigt mysigt. lite kallt att åka hem så åkte jag till adde och sov där. när jag vakna upp så regna det som fan, men vi drog och åkte skridskor och hade roligt endå, hihi. resten av den lilla veckan som gått så har jag inte hittat på så mycket, har tagit det lungt eftersom jag har lov. man ska utnyttja den tid man har! hihi.
jag och johannisen va nyss ute och gick med hunden , och då höde vi en massa djur i skogen och blev livrädda och sprang, för vi trodde nämligen att det va vildsvin, men man vet ju aldrig. så satt vi och tjöta en stund och nu sitter jag här under täcket med ett glas cola. kan inte bli bättre :)
mamma och syrran sover, så jag sitter och tänker lite för mig själv på min käre mormor. jag saknar dig.
sen så vill jag bort från göteborg ett tag, skulle vara skönt.
en bild från lördags innan jag drog till pettsson lackleggings, en tunika från r.m.fl,nitskärp från gina tricot.
 snart ska jag gå och lägga mig, men jag skriver väl imorgon om jag hinner! <3pok

22/10-09


har tråkigt, så jag tittade igenom gaml bilder och hitta denna gamla bilden på mig! från förra vintern!  jätte vackert!
igår hade jag utvecklingssamtal, det gick väl okej. det är så tråkigt att skriva om det så jag hoppas över det. efter det trog jag och johanna och handla ''hair-repair''. riktigt bra var den iaf!! och det tyckte mor min också, hihi.
idag har jag vart i skolan, jag har vart duktig och varit kvar hela dagen även ifall jag fortfarande inte är riktigt frisk. men jag är stolt över mig själv. jag har faktist blivit en lite bättre flicka! hihi
imorgon är det fredag och lelle kommer hem, så då ska vi käka middag med familjen och sen ska jag väl ut med alla. men har inte riktigt bestämt mig så får väl se hur det blir med det.  men jag skriver väl imorgon,
nu ska jag tvätta bort sminket och ta nån macka och lägga mig i sängen och försöka sova. har varit en lång dag!
förresten, imorgon har jag looooooooooooooooov! pok<3

19/10-09

i helgen har jag inte gjort något speciellt. jag har inte suttit vid daton på hela helgen så jag har inte skrivit. dumma mig!
men iaf, jag har börjat bli duktig., sköta mig i skolan och sån skit. jag e duktig flicka!
idag va vi och titta på ''i taket lyser stjärnorna'' jag hade sätt den på bio innan men jag grät endå, så hemskt!

sen gick jag och käka, och jag har fått en ide! jag vill börja i boxning, va och tittade på pojkarnas träning, det såg skit roligt ut, såklart är jag rädd för att bli slagen, haha men vafan, det ser roligtt ut förfan!:D
nu ska jag plugga till mitt matte prov imorgon! pok ;*


15/10- 09

idag har jag inte vart i skolan, sjuk. har haft hur ont i huvudet som helst, så har bara sovit och vilat hela dagen. har inte suttit vid datorn heller eftersom mitt huvud bara blir värre. men nu när det är bättre så har jag suttit här och gått igenom lite bilder och då hitta jag denna fina på mig och johannisen :)
nu ska jag snart lägga mig i badet och ha ansiktsmask och fixa mina ögonbryn! sen ska jag lägga mig i soffan och gosa med min kisse, imorgon åker hon med mamma ner till blekinge , så får inte träffa min lilla miss på jätte länge. så ni får en bild på min pissmiss också :)
får inte glömma att säga att bt fyller 16 idag! grattis bebis! blir väl att fira henne imorgon.hihi
nu ska jag sätta mig och sjunga en stund till tills ida är klar i duschen! pok



14/10-09

nu har jag vart i skolan och vart duktig, men har huvudvärk! när johannisen kommer hem ska vi träna! detta är ingen bra dag för det första.
skriver nog ikväll igen. pok

digg or diss





digg

desperate housewifes
jag tycker det har blivit ett program som jag känner många som tittar på. det är roligt, och det är någonting som man skulle lätt fastna för. precis som jag har gjort. och det finns inget bättre program! gillar man mode så kan man titta där för dom klär sig väldigt modernt för att vara gamla!

uggs
dom sjukt sköna underbara varma skorna som behövs nu när det är kallt ute. dom är både snygga och värmer dina fötter. jag älskar mina uggs.  har dom så ofta jag kan, men när det regnar få dom stå inne så att dom inte förstörs. det vill man ju inte! dom är verkligen någonting att digga!


vinter
jag ser endå fram imot vintern. det är så mysigt att gå ut en massa kompisar med varma kläder och ta med varm choklad och sitta ute i snön och mysa med ljus och prata. det är någonting som är mysigt med vintern. det är såklart inte roligt att det är så kallt men jag tycker det gör allting mycket mysigare!




diss

ben värmare
som man alltid hade förra vintern, benvärmare som gick en bit högre än stövlarna. det va inne förra året. men nu är det inte. nu är det något annat inne. inte alls på topp av mina åsikter


fjortisar & pjs!
små omogna fjortisar som inte vet hur man ska använda smink rätt. med halva ögonen svarta och halva ögonen vita. och 5 kilo foundation och 6 liter mascara. och håret står upp 2 meter så att man ser ut som ett troll! och killar , alltså det är verkligen inte snyggt med toffsar upp till knäna!spretigt hå kan va snyggt, men inte om det står utt 2 mete, och sluta med sminket, tror inte det finns nån tjej som vill ha en kille som använder samma foundation som en själv. aasså ni som inte har fattat det så är det verkligen inte snyggt! det är något av det fulaste som finns! och jag vet att det finns många som tycker likadant som mig. jag gör er än tjänst som säger detta! ;) cutt it off!


12 oktober


hallöö!
desperate housewifes är det bästa programmet!  kommer varje tisdag klockan 21.00
eva longoria, världens snyggaste människa!
iaf, jag har nyss vart iväg med pappa ocf fixat mitt bankomat kort och mitt legitimation. har tagit sånt där fult kort framifrån. det värsta som finns, fyfan! haha
så nu skulle jag igentilgen träna men blir att färga håret istället och plugga. prov på onsdag. riktigt tråkigt!
men men får väl hoppas på att det går bra!
jag vill ha helg för den delen!
ikväll kommer roast på berns , roligaste programmet asså! menmen.
nu blir det att färga håret. sen plugga!hörs snart igen!heeeiiipa

bilder från igår!

jag hemma innan kvällens kalla kväll

lovisa & jag ute i det kalla mörkret


jag och matilda , skrattar & pussas som vanligt!

tack för kvällen allihopa, nu ska jag hoppa in i duschen! possssssss


fredag & lördag!

halluuu! i veckan har jag haft mycket att göra så jag har itne vart mycket vid datorn, nu när jag har lite tid för mig själv satte jag mig här och börja skriva! började med att vara i skolan igår, prov första lektionen, sämst!
efter skolan åkte jag till k-red och fika och snacka med carro! efter det drog jag hem och fixa iordning mig, runt halv 8 tiden, blev det 3 rätters middag med familjen, jätte gott!! sen åkte jag och johanna till adde och nåra och satt ute och drack lite och bara tog det lungt. det va riktigt kallt att bara sitta ute men som sagt: alkoholen värmer! haha
kvällen blev sen som den brukar. och nu kom jag hem. jag är ganska trött efter en lång dag. idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, antagligen dricka med nåra kompisar! hoppas att vi inte behöver sitta ute idag bara! Bilder från igår kommer! antaligen på mig eller ifrån kvällen!


helgen



chacha! denna helgen har jag tillbringat med mina kära vänner. i fredags efter en tråkig dag i skolan, och vädligt roliga timmar efter det drog jag och johanna till lina för att kröka och vara mer babesen. lite senare på kvällen drog vi tillbaka till mölndal och drog till adde, där va det krök och fullt med folk. vi va där i några timmar och sen vid halv 2 drog vi hem. det va svin kallt att åka hem på natten, och sen va det jätte halt att köra!
i lördags vakna jag tidigt för att jag skulle på kalas som in farmor ordnat för mig och min kusin som fyllde år för några veckor sen. nästan hela släkten kom , min systerson är det finaste som finns, en liten ängel är lillskiten!sen käka vi tårta och allt som vanligt som man brukar på kalas. vi öppnade presenter som vanligt :) senare på dagen drog jag till adde och vi, cal,lovisa,johannisen, matte & carro hade filmkväll.
så nu är jag hemma och ska fixa iordning mig och sen ska jag iväg!

och JA. jag gillar att sminka och sånna grejer!, just därför lägger jag upp bilder på det också :)

pusspusss


torsdag

dålig uppdatering på sista tiden, men nu ska det bli ändring på det!  under senaste tiden har jag 'ägnat mig ganska mycket åt skolan och att bli frisk. också till mina intressen!  jag kollade på ''kissy'' på , the voice. hon är go den tjejen . men stör mig på att hennes självförtroende äter upp henne och det gör henne bara till en diva. inte den personen dom flesta gillar.

dålig uppdatering på sistonde. men jag har ägnat mig ganska mycket åt att bli frisk och att börja sköta skolan! det är det som är viktigt just nu!  jag såg på ''the voice'' , när kissy va med. hon verkar som en otroligt go tjej menmen,alla har olika åsikter. själv tycker jag att hennes självförtroende äter upp henne och det gör henne bara till en diva, som väldigt många inte gillar .. menmen! som sagt att tycker olika

jag har ägnat mig mycket åt mina intressen också, jag och min käre johanna sitter varje fredag innan vi ska iväg i flera timmar och fixar vårat smink, haha det finns inget roligare än att sminka sig! här är en bild från i helgen när jag va med mina käraste vänner, sminkningen kanske inte va så speciell men jag tyckte den va fin ,

pussss


RSS 2.0