28 april!

hellooo! nu va det längesen..
har vart ganska upptagen, har haft lite problem med skolan och lite så, så har inte orkat sätta mig och skriva på bloggen.. menmen, nu har jag tråkigt. och känner för att bara uppdatera.
just nu sitter jag i mitt rum framför datorn, har precis städat klart. och det blev jätte fint! så ska bara byta lakan och sen är jag klar! en stund innan det satt jag på träningscykeln och cyklade i 40 minuter. eftersom jag inte cyklat på länge så vart jag helt skakis efter, men det tillhör väl antar jag!?;) hehe.. 
 
under helgen så har inget specielt hänt.. i fredags så hade jag match, och det gick väl inte så bra förutom att jag fick beröm att jag va duktig, haha.. så va med erik resten av kvällen. På lördagen gick jag och erik upp vid 6 för att han skulle jobba, och jag skulle ut och vara domare ute på förbovallen, för balltorps FF hade cup.. så ja, jag ställde upp o va domare, för 03:or. alltså va dom runt 6-7 år, haha. va riktigt kul iaf! småttingarna va uuurgulliga!
efter det så drog jag hem, fixa mig lite och så sen drog jag och sofia till sisjön och va med folk hela kvällen.. sen runt 10 drog vi och då stog erik och väntade på mig på parkeringen, men tyvärr så somnade jag typ precis när vi kom in och la oss framför tvn så blev ingen lång kväll där ..:p
på söndagen gick vi upp runt 7-8.. för bebis jobbade på stora holm, mc-mässan så jag släppte iväg honom och sprang fort som f*n och ta på mig och sen ut och vara domare och sälja lite gottegott.. käka mycket godis under dom timmarna på morgonen också! hehe..

så denna veckan har väl inget speciellt hänt egnetligen, jag har pluggat och fått klart ett av alla arbeten jag har kvar. känns skönt.. skolan är snart slut äntligen!
även ifall det är nåra veckor kvar så känns det som att det börjar få ett slut snart, även ifall jag nu har gymnasiumet kvar, men det är inte samma sak! jag längtar verkligen tills jag börjar mitt gymnasium!! :D

jaja, nu måste jag skynda mig, ska lägga mig i ett varmt bad, raka bena och hinna tvätta innan greýs anathomy börjar! så måste lägga på ett kol...

jag och min älskade!


pussssssssssssssssssss



21 april!

längesen jag uppdatera nu! så tänkte att det skulle va på tiden!
eftersom jag inte har skrivit på länge så kan jag ju bara berätta att jag har inte gjort nåt specielt än att typ ligga inne, har vart sjuk sen i onsdags, och legat inne hela helgen medans älskling vart på kurs. var på loppis med hans mormor och mamma i nåra timmar under lördag förmiddagen, sen baka vi muffins!
under söndagen efter erik vart på kursen åkte vi hem till mig och tittade på tv resten av kvällen.. inget speciellt haha.
måndag va jag i skolan, drog ut och spelade fotboll med johanna en stund bara! igår fick jag pengar så efter skolan drog jag och johannisen till kungsmässan och shoppade lite, blev en jacka och en tröja! sjuukt snygg jacka, åååh va jag va deprimerad när jag inte hittade nån i min storlek för jag hittade bara en jacka på nåt random ställe, så fick fråga lite och så men sen hittade jag min älskling sååååå! :D

min älskade jacka,           H&M     399;-

   gina tricot    REA    129;-  49;-


dock skulle jag köpa ett par skor också, men det blev inte riktigt så! :/ så efter nåra timmar traskande på kungsmässan så kom papi och hämtade oss och så åkte vi hem! satte mig framför datorn, och sen blev jag lite gottesugen så gick ner till affären och köpte nachoschips och cigg till morsan! ;) satte mig framför tvn med mamma och lelle och tittade på tv och pratade en stund med erik fram till att desperate housewifes började. första gången på länge som jag sitter hemma och tittar på det! heheh...
idag har jag också vart i skolan, som sagt.. efter skolan så åkte jag och pappa och köpte skor! som jag måste ha, haha. lite varmt att gå i mina ''kängor'' nu när det är varmt! hehe...


mina gulliga skor, från    skopunkten 199;- ´


så nu sitter jag här, lagade lite mat också för jag har träning om en halv timme så va tvungen att få nåt i magen innan! så jag får lite energi också! så som sagt, om en halv timme ska jag ut och träna! johannisen kommer om en stund och ska hämta ett par gamla benskydd som jag hade och så ska faktist johannisen vara med på träningen! :) så det kommer bli skit kul!  menmen, hon kommer om en stund och jag måste byta om , men vi får väl se när jag återkommer nästa gång, hehe! ;)

tagga inför nationella imorron säger jag bara!  bläääää...

kyssssssssssss


12 april!

idag har det vart ett underbart fint väder! solen har stått högt på den blåa himlen! medans jag suttit bakom skolbänken i det trånga klassrummet! blir lite sugen på att gå ut dom sista 2 timmarna innan jag sluta!
sen blir det skynda sig hem, ta på mig mer kläder och ta moppen till syrran. har umgåtts med henne hela dagen, har vart riktigt trevligt! runt 8 tiden körde jag hem igen och chillade, gick ut på en liten snabbis promenad med johannisen, och när jag kom hem satte jag mig och tog en apelsin, och sen satte jag mig framför datorn, jag är jätte trött efter en lång dag i skolan. men har vart en bra start efter lovet!

mitt lov har vart helt okej, har slappat men också umgåtts med mina underbara vänner, som jag aldrig vill förlora!<3 har vart mycket med erik också, umgåtts och gjort lite små tripps med honom, åkte ner till varberg lite impulls och tog ullared på vägen hem, hehe! hittade dock inte så mycket,det va lite synd! menmen. som sagt, lovet har vart ganska lungt, har varit hemma och vilat mig för det mesta, tryckt i mig massa sötsaker och lite sånt, men det tillhör väl? (a)

jag och lovisa i fredags, då pettsson fyllde 18 år! så vi va och fira honom!


menmen, nu ska jag nog göra lite te, och sitta vid datorn en stund till innan jag går och lägger mig, börjar dock bli lite sjuk, för jag kör moppe och blir kall och lelle som går runt här hemma och smittar mig! hehe.
pusspuss!;*


RSS 2.0