30/11-09

hallåååå bloggläsare!!  1a advent igår. skrev aldrig igår för jag va riktigt trött och fick ta hand om min sjuka bebis. sov typ ingenting i söndags natt. och igår tog jag det bara lungt. det va skönt det.
idag gick jag upp halv 6, praoar hos mamma nu,på stora holm. riktigt roligt faktist. lite tröttsamt kanske. jobbar ifrån halv 8 till 4a denna veckan. somnade under teorin , hihi. det va jobbigare än vad jag trodde att hålla sig vaken. skulle dra en lång promenad när jag kom hem men det blev inte så för jag va så trött och grinig eftesom jag va trött. haha!
så nyss har jag vart på ett möte.. wwoho! fotboll såklart, ska bli kul. skriver mer om det sen.
men nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite till prov på fredag. fyy!!
skriver nog imorgon efter en lång arbetsdag! blääää. peaceeeeee

bild som min kära kusin gjorde till mig,   http://ottiliagardhem.blogg.se/


28/11-09

 



tjaa! bilder från sminket igår, blev en ganska seg kväll, men hade roligt endå. satt hemma hos adde och lyssna på musik och så. min syster körde hem oss vid runt 12. kom hem och skulle titta på nya harry potter filmen, men va för trött så gick upp och la mig ist.
idag vaknade jag halv 2. inte kul.
nu ska jag fixa mig, och sen få jag se vad som händer ikväll, kanske träffa alla andra? får se. skriver nog snart igen. peeacee

27/11-09 Fredaaaaaaaaaag

nu har jag kommit hem från skolan, har tråkigt så ska börja med att måla naglarna, sen får jag väl se vad jag hitta på. vill iaf hitta på någonting kul ikväll, och använda mina nya skor som är super skööna!
nu har jag klarat igenom en chill med jobbig vecka. framför mig har jag 2 veckors prao, 3prov och 2 inlämningar, det klarar jag! sen är det lov. kommer bli så sjukt skööönt!
pratade med skolans ,syo. riktigt tjötig jävla kärring. jag berätta att jag ville gå stylist och skule jobba upp betygen men endå tjöta hon om att jag kanske ville gå fotboll eller spa, och massage. asså haha. stööörd.
jag ska såklart vara med johannisen, men sen vad vi ska hitta på ikväll är en bra fråga, men en sak kan jag säga. det blir aldrig tråkigt.
kanske ska jag göra en hiss & diss igen? vava?  & min tungpiercing vava, gryyyym!          peaceee.



Torsdaaaaaaaaaag



jag tänder ett ljus för var och en.
glöm inte att jag tänker på er! ni kommer aldrig att försvinna ur mitt hjärta!
jag saknar er, r.i.p!  
nu ska jag plugga svenska, roligt. och min katt är jätte söt när hon är galen. men nu ropar mamma, lika bra att spinga ner! pussss

26/11-09 Torsdag

tjaa! idag är det torsdag. hela veckan har jag jobbat som en galning, för att komma ikapp i alla ämnen, jag är såklart inte klart med allting, men jag kämpar! har 3 prov imorgon som jag har pluggat till idag. och igår. sen ska jag åka till skolan nästa vecka under praon och göra ett prov.
igår fick jag reda på att mitt gamla lag , ska ha ett möte på måndag om att starta upp det igen, jag är överlycklig! jag hoppas verkligen vi får ihop 16 tjejer till ett lag. hade vart underbart att få komma igång med fotbollen nu igen, istället för att bara gymma.
igår var jag och bt på gymmet, först spinning, sen koren. tror det hette nåt sånt. haha
det va sjukt gött att träna, och det ska bli oftare nu! det är skönt och jobbigt, precis så ska det vara! men ibland är man lat och inte orkar, haha.  men har inte hunnit träna mer i veckan eftersom jag har pluggat som en galning.  men funderar på att dra och sola och sen  träna en stund. menmen. får se hur det blir med det, det är ju trots allt fredag imogon!
nu har jag precis pluggat matte, det har gått ganska bra. nu ska jag plugga kemi , och sen svenska. herregud!
natti natti, skriver nog imorgon om jag hinner efter skolan! peaceee



24/11-09

nu är jag äntligen hemma och kan ta det lungt.
har haft en fullspäckad dag. började med skolan imorse, jobbade, laga mat, och sen jobba jag ännu mer. jag är duktig faktist! efter skolan drog jag och mötte johannisen och så drog vi hem till mig och snackade och så. mysigt vare! lekte lite med katten för hon hade damp som vanligt, hihi.
jag la mig framför tvn och titta på tv en stund. sen spåra jag ur totalt. men nu är allt bra.
jag borde igentligen plugga nu , men jag sitter hemma hos pappa. så får göra det imorgon istället! haha
imorgon ska jag till skolan, börjar tidigt imorgon också, efter skolan ska jag träna med bt. sen plugga! haha
nu ska jag fortsätta äta morötter och dipp och läsa kissies blogg, har inget annat för mig!
här får ni en bild på mig och mina flickor på älsklings födelsedag förra året , bilden väcker minnen och det är det jag tänker på nu.
puss



23/11-09

hellöö!    var och shoppade i fredags efter skolan med brudarna. johanna,tina,josseh,lina,hästen. mysigt vare! skolan va såklart tråkigt! under fredags kvällen tog jag det lungt och va inte hemma så sent. i lördags så vaknade jag tidigt, ensam hemma, låg framför tvn och väntade på att johannisen skulle vakna, och när hon väl gjorde det så kom hon upp till mig, vi tittade på skräckfilm, ''dead end'' eller någonting sånt hette den. ganska bra faktist. även ifall vi inte såg så mycket för att det va för ljust menmen. sen fixade vi oss och drog till stan och johanna köpte lite armband, så satte vi oss på ,franks. bästa mocca latte där! sen drog vi till lindome och hämta våra grejor. drog till en bar och snackade med han som jobba, blev upp raggad av lite fyllon. och ett fyllo kom fram till mig, johanna och miche och ba: ''tvätta f***** annars luktar det illa, annars är det bra''. vi föll i gap skratt och skrattade åt det hela kvällen sen! sen drog vi hem till carl och chilla lite, sov där. vaknade vid 11 och då regna det som fan, så vi drog och käka pizza. söndagen blev bara chill dag. regnade ju hela j**** dagen. skit tråkigt!

idag har jag heller inte hittat på någonting speciellt, ha vart i skolan. kom 2 timmar försent. menmen. så kan det gå! imorgon börjar jag 9 och då ska jag laga mat! roligt

får mitt gymkort snart också, det ska bli kul att gymma med kompisarna och så! men nu ska jag gå och lägga mig och plugga lite, har mycket att göra denna veckan så lika bra att göra lite hemma också. skriver imorgon när jag kommit hem från skolan. natti! peace<3


22/11-09

söndag, helgen har vart helt okej. finns itneså mycket att skriva om. jag är så otroligt trött nu så ska gå och lägga mig. skriver imorgon istället! börjar 9 till 2 ungefär. sköönt!
peeace

17/11-09

hallööö..har inte skrivit på några dagar. har haft en otroligt bra helg! sjukt kul
lördagen va otroligt rolig och hoppas johannisen fick en bra födelsedag.
paranormal activity va hur läskig som helst. sov hos johanna , eller ''sov''.
jag fattar inte hur jag ska klara att sova ensam inatt.. menmen, skola imorgon. så då ska man upp tidigt igen, fy . det är så jobbigt. och jag har prov på torsdag. biologi. kanske inte det bästa ämnet. inte för mig iaf.
så jag ska lägga mig i sängen och plugga en stund och sen gå och lägga mig. skööööönt!
godnatt alliiihopppaaa. possssssssssssssss


bild från i lördags

fredag den trettondeeee

vill börja med att skriva att jag har tråkigt.
har suttit och läst kissies och krilleboiis blogg. haha . jag har tråkigt.
lite roligt faktist!
läste kissies lillebrors också. sådan syster sådan bror ;)
i göteborg denna tråkiga kväll är det regn! så får väl se vad jag hittar på. kanske köpa lite godis och sitta hemma och mysa skulle inte sitta helt fel.
fredag den trettonde har inte vart så farligt än så länge '' peppar peppar ta i trä...''
såg en video från kissies blogg, när hon skulle vara med i tv4 men inte kom. foki & kenza va där. lite roligt att skälla ut kissie som igentligen inte gör nåt fel. roligt att hennes blogg. men ibland blir det för mycket!
jag skriver säkert sen om jag sitter hemma annars skriver jag imorgon! mycket att gö! peace

felicia gardhem


13/11-09

fredag den trettonde

idag var jag i skolan, sen drog jag till stan , köpte en jätte söt klänning på bikbok. måste ju vara lite fin inför bästa vän på hennes dag! hihi.
så ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. bara ta det lungt tror jag. sitter här framför datorn och lyssnar på musik och måla naglarna och väntar på att maten ska bli klar. antagligen åker jag och johannisen och köper grejer till imorgon. men inte riktigt säker!
aja, hoppas alla andra får en bra kväll! posssssss

12/11-09

jag har inte laddat upp på ett tag. typ en vecka. finns igentligen ingenting att säga. har vart sjuk hela veckan. och är bara så mycket nu. skola och allt.
det enda jag kan göra nu är att försöka bli frisk (som jag aldrig blir). ska till vårdcentralen igen på tisdag och ta ännu fler prover.
hoppas jag blir frisk tills i helgen för då fyller min lilla ängel johanna år och då ska hon firas! :D
ska försöka skriva och uppdatera mer. posssssss

Torsdag

idag har jag vart i skolan, har vart sjuk så vart hemma resten av veckan. så idag va jag duktig för att vara i skolan, och sen åkte jag och mötte johannisen och så åkte vi till vårdcentralen så tog jag vaccin mot svininfluensan. det va inte alls farligt.
alla bara skrämmer upp än. det enda man kan få högst är feber. och det är inte alls många som får det. annars kan man få huvudvärk och illamående. eftersom jag är livrädd för nålar och sprutor så va jag jätte nervös. men det kändes inte alls!
tycker bara det är löjligt att folk ska gå runt och skrämma än när dom själva är rädda. Gö det och håll käft!
sen åkte jag hem och plugga. jag har skrivit klart mitt arbete. har jobbat i 4a timmar! så jaja, hoppas det blir bra betyg på det sen. det märker vi
imorgon slutar jag tio över 3 , menmen. sen får jag se om jag och tjejerna drar in till stan. det är alltså fredag. myyyys! nu ska jag lägga mig! pok

halloween

jag vet att jag inte lagt in bilder eller skrivit efter halloween, så bilder kommer nu!
kvällen var riktigt lyckad!



jag och carl

 


beppe irmantas jonas

 


 kommer inte ihåg namnet (a) tommy egge sebbe


RSS 2.0