23 maj!

hallojsan!

nu har tiden bara flugit iväg igen... så kände att jag kanske borde uppdatera nu!
jaja, i mitt liv händer väl inte så mycket. skolan flyter på, pojkvännen finns kvar och mina vänner är bäst, som vanligt.
vädret har blivit helt underbart, och det är jäätte sköönt!
för om 2 och en halv vecka slutar jag skolan! går äntligen ut 9an!
och får äntligen  sommarlov!

det är inte så mycket som händer, slutspörten i skolan isf, ganska mycket att göra nu dom sista veckorna, men det fixar ju jag :)

sitter hemma hos erik nu men lilla benny och vi ska snart ut och gå på en promenad. erik är på kurs så sitter här utan honom, ingen aning när han kommer tillbaka. och så är jag fast här för jag har inget busskort :(
kul

men nu ska jag ta på mig och gå ut med benny. solen skiner inte lika mycket idag som igår så får väl se om jag lägger mig ute och solar! händer nog inte än för solen är i moln och jag har tråkigt :(

och jag kan nästan lova att jag har fått färg från igår! :D



en härlig sommarbild!

10 maj!

halloj!

nu 'är det tamefan inte långt kvar till man slutar skolan! :D mindre än en månad, hela nian har gått riktigt fort! känns som att jag precis började högstadiet! hehe...
jaja.
i helgen har det inte hänt speciellt mycket, vart med erik och tagit det lungt. vi båda har legat hemma och vart sjuka typ.. igår skulle det bli match, men som tur är så blev den inställd.. var verkligen inte sugen på att spela match, efter att ha tagit medicin som man blir trött,seg/ får huvudvärk av!
idag har det väl inte hänt nåt kul. dagen började med att det blev lite stressigt, sätta sig i bilen och få skjuts till skolan, men på vägen va det kööö... så kom typ 10 minuter för sent. som tur så repade vi bara. så redovisade vi vårat ''band'', GOA GÖBBAR.
sen mådde jag kasst resten av dagen, så åkte hem till johannisen, och var med henne i nåra timmar, vi drog till kållered, så köpte jag smycken.. 2 armband och 2 stora ringar! aaaaaaaass snygga! blev riktigt nöjjd!
så nu har jag precis vart och tränat. så ska lägga mig i ett bad, och ta hand lite om mig själv. sen ska jag nog sätta mig och måla, eftersom jag måste bli klar med lite skolarbete! :)   hade vart skönt att bli klar med det nu , så att man itne sitter där sista veckan och har mycket o gö!
jaja, ska hoppa i badet nu, ta ansiktsmask och dunka muusik!

pöösssen,

MIN BABE (L)


5 maj!

ännu en ny månad! och nästan ny vecka! bara att det är typ mitt i veckan. är ju jätte härligt
har vart strålande väder!
har suttit hemma hos pappa med annelie och pluggat ett tag, så nu ska jag bara skriva in allting på min dator och göra det till ett snyggt arbete, skriva ut det och sen lämna in det! sikken duktig flicka jag känner mig nu!
jaja, på valborg va det ju skit väder, men va iaf på Cortégen med erik,eva,thomas och benny och tittade.. stog i typ flera timmar i regnet! men det va lite kul endå! fast KALLT..
när vi kom hem så vart jag så utmattad för jag hade inte käkat på hela dagen så vi käkade middag och sen åkte vi till lindome och träffade brudarna! och åkte hem!
på lördag så hade vi 4 månader så vi myste hela dagen, åkte iväg tidigt på morronen för att jag skulle ha träning, men det blev inte så så vi åkte och handlade. på kvällen tog vi det bara lugnt och umgicks:)
på söndagen va det dags för match! det va riktigt kul, synd att vi förlora med 1-0 bara! Morsan va med och spela så det va riktigt kul att titta på henne som inte spelat fotboll på typ 25 år, hahaha!

jaja, veckan har väl vart ganska bra än så länge! jag är jätte trött och längtar verkligen till helgen så att jag kan vila!
imorron har vi orientering hela dagen, och sen match på kvällen.. skit kul. innan det ska jag försöka plugga också! kommer nog bli en riktigt bra dag ifall det blir fint väder!

men nu ska jag åka hem till mamma igen och mysa med katten!


Bild från förra valborg!



poooousss

RSS 2.0