18 februari!

det är så himla skönt att ha loov! fast det är ganska tråkigt också, och dum som jag är så har jag inte tränat så mycket som jag velat! fotobollsträningarna heeeela veckan har varit inställda.. hur kul är den? iof, så var träningen igårr igång, men vi var 4 st, så det blev ingen riktig träning.. Synd att så många är borta/sjuka! Vi har våran första träningsmatch på söndag den 27/2, som vi måste ladda upp för! det kommer bli spännande hur det nu går!! :)
i onsdags så fyllde älskade Lovisa 17 år, så vi planerade en resa till henne på mogonen, med blommor, kort och sång, vilket en nyvaken Lovisa blev riktigt glad över. Och det gjorde oss också riktigt glada! så satte vi oss och käkade prinsesstårta och drack kaffe! riktigt msigt. sen drog vi till stan och tog en födelsedagsfika! vilket var riktigt mysigt med alla tjejjorna :)
vi var på stan ett bra tag, sen drog jag hem en snabbis och sen till Särö, till Carin och kröka lite!
här är lite bilder!


Lovisa<3


jag och lovisa


tjejerna!



gullig bild på mig och fisen igen!


idag har jag inte gjort något speciellt, jag drog till gymmet och solade och träna(såklart), NÖJD TJEJ! och när jag kom hem så städade jag rummet, så allting är rent och fint nu! bäddat om sängen, damsugit, dammat. och ska nog kanske fixa i gaderoberna också! det ser förjävligt ut.. men känner att jag behöver ta en dusch också! får se om jag får ett ryck och klipper mig igen!! jag börja få den känslan nu, hehe..

jaja, får hoppa in i duschen nu! kanske till och med ta ett bad och ta det lugnt.. mår inte alls bra idag, förvånad att jag ens kommit upp ur sängen :)

pussheej

15 Februari!

jag ville bara uppdatera för jag känner att det är så många som bloggar, så känner mig ensam när jag väl inte gör det, och sen så har jag inget för mig endå!

måste bara säga att jag har underbara vänner och pojkvän! min familj är också den bästa!!

Eftersom alla hjärtans dag inte blev som planerat så blev dagen bättre än vad den skulle bli!
Erik är den bästa som finns! <3 love you my boy.







jag börjar bli riktigt irreterad på vad alla vill börja med Barnmat, och svälta ihjäl sig själva..
 det är så himla synd! om man inte tycker om sin kropp så ska man verkligen inte svälta sig själv, för det kommer man inte att klara sig på, och när man väl börjar äta vanlig mat, eller som vanligt så kommer man gå upp dem kilorna, om inte mer, just för att då har du inte alls ätit lika mycket, eller lika mycket kalorier och det reagerar kroppen på!
det bästa, enligt mig. det är att börja träna, kanske skippa alla förutom 1 dag där du kan äta godis, och sen köra gärnet på gymmet, vilket du(och jag) mår mycket bättre av när det väl är gjort!
jag har komplex för min kropp, men jag svälter mig inte. jag tränar, och det tar lång tid innan man får resultat. det är bara att ha tålamod. den som skiter i träningen och äter så lite kalorier som möjligt är bara lat. och du blir ännu latare av att inte äta något för då kommer du itne att ha någon energi till att göra någonting som du kanske gjort annars! Skippa dem extra godispåsarna, eller drinkarna på krogen! Det är bättre att ta tag i det på riktigt!!
vilket jag försöker, haha..
men det är inte det jag ska komma fram till.. utan börja träna, för det förbättrar också din hälsa! kroppen mår bra av att du rör på dig, inte för att du ska få en fast kropp, utan också för att du ska kunna leva ett bättre liv! och skippa godiset på vardagarna! och om du vill ta något på ''lilllördagen'' så ta en skål med popcorn, det skadar verkligen inte! och det är också SUPERGOTT!! du kan verkligen inte få för mycket popcorn/majs i kroppen!;)


det är verkligen inte snyggt!




nu har jag nog skrivit av mig av dem dumheterna! tycker att det är så fånigt bara! UUUUH... menmen, jag kände att jag också bara var tvungen att tycka till!
men skönt att jag har lov iaf, och det kommer inte spenderas mycket mer än i typ sängen, haha! eller på gynmmet då såklart!! ;)
imorgon ska jag till gymmet och sen ska jag antagligen träffa Sofia, så får vi väl se vad vi ska hitta på! imorgon är det onsdag och det betyder lillördag så vi får väl se om jag gör mig en stor skål med popcorn och gluffsar i mig!:D

nu ska jag nana, upp tidigt imorgon! :D



pusspuss


2 februari!

äntligen ny månad! vaaaaa skönt!

Har iaf kommit hem, duschat och tagit en frukt efter ett pass på gymmet + solning ;)
körde body step idag och det var grymt kul faktiskt! Det var första gången för mig så det var svårt då, men det blev lättare så fort man kom igång med det! Det blir nog lättare och roligare när man kan hänga med på allting och göra slut på sig själv!



det är absolut något jag ska göra igen!!


det är äntligen lov snart! dock så tycker jag inte det är så jobbigt i skolan längre, det har blivit bättre med det! dock så har jag prov på onsdag som jag inte vet vad det är jag har prov på, sen så är det så mycket skit att göra i dem andra ämnena. menmen! det är bara att ligga i! tråkigt nog.
nu ska jag stänga av daton och lägga mig i sängen och plugga lite, TRÅKIGT!
Måste dock smörja in mig med body lotion, nu när jag skrubbat mig så mjuk! :) ska nog ta fram kläder tills imorgon så att jag slipper att göra det då, börjar tidigt imorgon :( med datakunskap!!!!!!!!

imorgon har jag fys träning, så hoppas jag inte får en grym träningsvärk efter idag för då blir den träningen jobbig! ;p

jaja, natti natti ;*

RSS 2.0